Pengével elvágtam a kezem. Lennt minden megvan bővebben. Tudtok tanácsot adni?
Először is tisztázni szeretném , hogy nem kérek olyan kommenteket , ami sértegető (tudom,hogy hülye voltam de ez van)
Na szóval megvagtam a kezem , es aztan begyogyult , es feher csikos csonokat hagyott utana , ami mar 2 hete nem akar eltunni. Mitol van ez?
Egy ismerosomnek nyomtalanul teljesen begyógyult
Az sajnos olyan fog maradni...
Ezért kell vigyázni a pengével , és nem játékszernek használni , mert lehetett volna súlyosabb baj is .
Embertől függ, már évekig is ott maradhat. Tudod a sebhelyek már csak ilyenek.
Én 15 éve lehorzsoltam a felkaromat, és máig elég szépen meglátszik a helye, van akinél meg nyom nélkül eltűnik egy horzsolás... nem vagyunk egyformák, ne vedd azt alapul, hogy ismerősödnek mi maradt és mi nem.
Arra gondoltam , hogy kiteszem majd napoz a kezem :))
Az valaemennyire segithet? :D
A heget nem a nap fogja eltűntetni. :)
Én régebben a combomat karcoltam meg, hozzá teszem nem vágtam csak karcoltam, viszont a jobb lábamon lévők egy év után se tűntek el. A másikon meg igen, majd egyszer csak begyógyul.
Az ilyen hegek nem fognak elmúlni, akármit teszel. Vannak krémek, amik halványítják (nevet vagy márkát nem tudok mondani). Szerintem ne takargasd, annál feltűnőbb, hogy valami történt a kezeddel. Jóérzésű ember egyébként sem kérdez rá, ha meg mégis, és nem akarsz válaszolni, ne tedd. Senkinek semmi köze hozzá. Ne szégyelld magad a vágás miatt, és ne idegeskedj. Már megtörtént, és igaz, hogy ottmarad a nyoma, de ha nagyon zavar, esetleg egy tetoválással el tudod tüntetni, ahogy én tettem.
Ha akarsz, írj privátot, beszélgessünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!