Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Pengével elvágtam a kezem....

Pengével elvágtam a kezem. Lennt minden megvan bővebben. Tudtok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Először is tisztázni szeretném , hogy nem kérek olyan kommenteket , ami sértegető (tudom,hogy hülye voltam de ez van)

Na szóval megvagtam a kezem , es aztan begyogyult , es feher csikos csonokat hagyott utana , ami mar 2 hete nem akar eltunni. Mitol van ez?

Egy ismerosomnek nyomtalanul teljesen begyógyult

2017. márc. 22. 23:15
 1/7 anonim válasza:
100%
Az ismerosod gondolom nem vagott olyan melyet a kezebe mint Te. Azert lett olyan, mert csak igy tudott regeneralodni a borod. Az nem is fog eltunni, olyan fog maradni sajnos.
2017. márc. 22. 23:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az sajnos olyan fog maradni...

Ezért kell vigyázni a pengével , és nem játékszernek használni , mert lehetett volna súlyosabb baj is .

2017. márc. 22. 23:24
 3/7 anonim ***** válasza:
26%
Az emósoknak hónapokig ott vannak a vágások nyomai a csuklóikon. Hogy mi a pontos biológiai magyarázata azt meg nem mondom, de el fog az tűnni. Nekem az alkaromon egy sav marásnak másfél évig ott maradt a nyoma és semmi baj nem volt vele.
2017. márc. 23. 00:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Embertől függ, már évekig is ott maradhat. Tudod a sebhelyek már csak ilyenek.

Én 15 éve lehorzsoltam a felkaromat, és máig elég szépen meglátszik a helye, van akinél meg nyom nélkül eltűnik egy horzsolás... nem vagyunk egyformák, ne vedd azt alapul, hogy ismerősödnek mi maradt és mi nem.

2017. márc. 23. 00:50
 5/7 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam , hogy kiteszem majd napoz a kezem :))

Az valaemennyire segithet? :D

2017. márc. 23. 06:51
 6/7 anonim ***** válasza:
52%

A heget nem a nap fogja eltűntetni. :)

Én régebben a combomat karcoltam meg, hozzá teszem nem vágtam csak karcoltam, viszont a jobb lábamon lévők egy év után se tűntek el. A másikon meg igen, majd egyszer csak begyógyul.

2017. márc. 23. 07:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Az ilyen hegek nem fognak elmúlni, akármit teszel. Vannak krémek, amik halványítják (nevet vagy márkát nem tudok mondani). Szerintem ne takargasd, annál feltűnőbb, hogy valami történt a kezeddel. Jóérzésű ember egyébként sem kérdez rá, ha meg mégis, és nem akarsz válaszolni, ne tedd. Senkinek semmi köze hozzá. Ne szégyelld magad a vágás miatt, és ne idegeskedj. Már megtörtént, és igaz, hogy ottmarad a nyoma, de ha nagyon zavar, esetleg egy tetoválással el tudod tüntetni, ahogy én tettem.

Ha akarsz, írj privátot, beszélgessünk.

2017. márc. 23. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!