Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valaki kétszer akkora mint...

Ha valaki kétszer akkora mint te izomba akkor ha összetüztök durván te bunyóba kezdesz pl vele?

Figyelt kérdés

2017. márc. 22. 23:08
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
2017. márc. 22. 23:11
 2/11 anonim ***** válasza:

Igen, mert nem az izom a mérvadó legalábbis szerintem. 7. éve lesz hogy bokszot tanulok kondi mellett, mindenkivel ütök aki komolyan gondolja, én pont azért kezdtem el mert volt hogy belém kötöttek és mások védtek meg, pedig már nem tinik voltunk. Az évek adtak egy önbizalmat és fegyvert a kezembe, amivel most már bátrabb vagyok, és ha probléma van, rögtön fel is teszem a kezemet.

Egy 100kg körüli embert is meglep egy két fejre mért ütés, ezt nem a nagyság határozza meg.

2017. márc. 22. 23:22
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Nem, szerintem 10 éves kor fölött az intelligencia hiányát mutatja, ha valaki a problémáit verekedéssel oldja meg (kivéve amikor ténylegesen erőszak történik). Bízok benne, hogy lenne annyi lélekjelenlétem, hogy szóljak egy biztonsági őrnek vagy rendőrnek, hogy segítsen.
2017. márc. 22. 23:32
 4/11 A kérdező kommentje:
165kg. Csak egy talál be az ne fájjon. Fia 140
2017. márc. 22. 23:32
 5/11 A kérdező kommentje:
2017. márc. 22. 23:34
 6/11 A kérdező kommentje:
Birom a kis bors de erős beszolásokat:)))) hogy én fürgébb vagyok stb de ne mond már, hogy ki ütnéd öket? Muhháááhááá
2017. márc. 22. 23:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Helyzetfüggő. Ha pl. épp ütik egy barátom, akkor természetesen odamegyek és megvédem, akármekkora is a srác.

És ugyanazt tudom mondani, mint a #2 válaszoló. Önmagában a méret és az izomtömeg nem jelent sokat verekedés terén. A bunyó nem súlyemelés és nem méretméregetés, hanem ütések és mozdulatok. Lehet valaki akármekkora, ha lassú, béna, nem tudja hova üssön.

Személy szerint átlagos az alkatom, nincs rajtam kifejezetten sok izom, minimálisan sportolok. Volt, hogy egyszerre többen támadtak rám és nem tudtak megverni. Nem azért, mert csodagyerek vagyok, csak szimplán gyorsak a reflexeim ők meg nem verekedtek még annyit, amennyit én. De ismerek egy srácot, aki kb. 165 körül van és nem túlzottan, de izmos. Volt, hogy 2 méteres kigyúrt állatot kiütött. Egyszerűen egy gyors mozdulat volt állcsúcsra és ennyi.

Aki már többször verekedett, az is pont ugyanezeket a dolgokat fogja mondani. Nem véletlen, hogy a #2 válaszoló bokszol és ezt mondja. Apám és tesóm is bokszolt. Ők is ugyanezt mondják. De az ismerősi körömben is mindenki, aki többször keveredett már verekedésbe, szintén ezt mondja.

2017. márc. 23. 00:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem. Nem agresszióval oldom meg a problémáimat, ergo nem bántok/ütök/verek meg senkit, főleg ok nélkül/ilyen pitiáner okkal. Meg lehet oldani szóban is, de igazán szót sem érdemel egy elnézésten túl.
2017. márc. 23. 09:36
 9/11 Noblesse Oblige ***** válasza:

Nem. Nem ér nekem annyit egy konfliktus sem. Ha emberélet a tét, akkor biztos belemennék, de más esetben nem éri meg.

És egyet értek azokkal akik azt mondják nemcsak a méret számít egy küzdelemben. A női önvédelmi oktatásokon pont ezért gyakoroltatunk nagy darab férfiakkal a küzdelmet, hogy lássák: van esély!

Vannak az emberi testen pontok amiket nem fed el izom, nem lehet felerősíteni, és sérülékeny. Ugyanúgy fáj egy 160 kilós hústoronynak, mint egy 45 kilós balerinának.

A 30 kilós kisgyerekeknél is ugyanúgy tanagyag, hogy 100 kilós embert kigáncsoljon, vagy vágjon földhöz... és meg is teszik, sérv nélkül.

A nagy izomnak az a legnagyobb hátránya, hogy lomhává tesz. Tehát a fürgeség már egy előny. És ha választanom kéne hogy a 100 kilós súlyemelő bokszoljon belém vagy 70 kilós kick-box harcos, akkor én inkább a súlyemelőt választom. Mert a legerősebb ütést az viszi be az lesz aki gyorsabban üt!

2017. márc. 23. 13:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem szokásom verekedni, pedig elég nagy darab vagyok és gyúrok is. Nem azért, mert akármit is akarok hanem mert alapból nagytestű vagyok és gyúrás nélkül úgy néznék ki, mint egy töltött teszkós szatyor. Így meg nem és már a kinézet is eleve egyfajta védelem. Pozitív védelem, mert nem kell verekedésbe kerülnöm miatta és nekem célom is hogy ne kelljen verekednem.

Sajnos van mikor kell, akkor általában én jövök ki jól, de hiába, elég ha egyszer elnézem, vertek már pofán úgy hogy bebambultam pár másodpercre ,annyi idő alatt meg szétszed egy 50 kilós is. Szóval erről ennyit. Ne verekedjünk, könyörgöm, civilizáltak vagyunk már. Bár itthon ez elég nehéz sajnos, de létezik a civilizáció.

2017. márc. 23. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!