Mit gondoltok a Renner Erika, Bene Krisztián ügyről?
Nyilván a nő, direkt lúgozta le magát, okozott maradandó károsodást, és halt majdnem bele, csak hogy az exén bosszút álljon.
Illetve a nagy francokat. Tök nyilvánvaló, hogy mi történt, ami mesét meg az a féreg "orvos" előad, egyrészt az aljasság netovábbja, másrészt meg szégyen, hogy egy bíróság komolyan is veheti.
Még csak tegnap hallottam erről az egészről.
Elolvastam néhány cikket, nem tudom, mennyire hiteleseket. Az egyikben azt írták, hogy olyan elmélet is volt, hogy a kamillatea okozta a sérüléseket.
Az egész döbbenetes esemény; a kamillateán pedig már az ember azt se tudja, hogy sírjon-e vagy nevessen. Fájdalmas, mennyire hülyének akarják nézni az embereket.
Szerintem nem derül már ki.
A megkínzott Renner Erika jogi képviselői által vezényelt médiabíráskodás jogállamiságunk megtiprásához vezetett
Koncepciós perek bíróságainkon
Lehet, hogy Bene Krisztián, de nem bizonyították. Lehet, hogy Bene Krisztián kollégája volt a tettes, lehet hogy Bene felesége bérelt fel valakit, és Renner Erika élettársa is lehetett az elkövető. Miért ne?
Az ostoba gazember Ibolya Tibor mindenkivel a bolondját járatja
Levél a bíróságok elnökeinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!