Milyen pletykák keringnek/keringtek rólad?
Azok hogy: fiú vagyok, leszbi vagyok, intim piercingem van és tetkóm ( nem tudom honnan szedték), szerelmes vagyok egy tanárnőmbe, titokban a szüleim úgy élnek,mint valami királyi család ( ezt sem tudom honnan szedték)
Az igazság: csak annyi,hogy sportosan öltözködöm, a fiúkhoz vonzódom és egy totál átlagos középosztálybeli családban élek. Mondjuk igaz,hogy tetszenek a tetkók, de a szüleim nem engedik.
Még annyi, hogy akkor amikor a tanárnős dolog keringett, akkor volt pasim akibe bele voltam bolondulva.
Saját nememet szeretem (pedig akkor már volt ellenkező nemű párom).
Utálok mindenkit és furcsa vagyok (introvertált vagyok nagyon).
Szűz vagyok (21 évesen vesztettem el, hú de nagy szégyen, óh :D idióta barom volt, aki terjesztette), mondjuk ennek nem volt értelme és nem sült el úgy, ahogy szerette volna az illető.
Volt még pár, most nem jut eszembe.
De hála annak a rosszakarónak, egészen egyetemig elkísértek ezek a pletykák. Ráadásul úgy csinálta, hogy mindig előnyt kovácsoljon abból, hogy másokat besároz (szinte minden "barátjával", haverjával ezt tette).
És most ő vidáman éldegél, miközben nekem azért eszembe jutnak ezek a genyóságok elég gyakran.
# 2
Hát ez nem is olyan ritka akkor ezek szerint...:/
Kiatalálta egy csaj hogy szexeltem a pasijával meg 3 barátjával egyszerre azért mert rám köszönt. Persze hogy rámköszönt a báttyám legjobb haverja. A csaj iszonyatosan féltékeny volt. Még egy pár lányról terjesztgette ezt.
Egyszer meg kitalálták hogy drogos vagyok és elvonón is voltam, mert egyszer a 25 évem alatt látott a szomszéd részegen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!