Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is vágyik a halál után?

Más is vágyik a halál után?

Figyelt kérdés
Szimplán csak a vágy, hogy legyen vége az egésznek. Önmagában nem tenne semmit az érdekében, de ne bánná, ha csak például rázuhanna egy repülőgép és ott lenne a vége.

2017. márc. 15. 01:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
76%
Igen, pl. ha veszélyes helyzetbe kerülök akkor sincs halálfélelmem. Viszont azt már megtapasztaltam, hogy milyen iszonyúan nehéz lenne leküzdeni az életösztönt. Volt egy időszak amikor hónapokig egész nappal és éjjel csak azon agyaltam, hogy lehetne véget vetni az életnek, úgy, hogy kibírjam a szenvedést mégis 100%-ig tuti módszer legyen. Erre az agyalásra majdnem ráment az egészségem, és pszichésen sem tudtam már elviselni a gondolataimat ezért felhagytam ezzel. Azóta csak úgy élek a világba, elfogadtam, hogy élni "muszáj", habár semmi nem okoz igazán örömet. Nincsenek vágyaim, céljaim, hobbijaim, már nem is gondolkodom semmin, általában tök üres a fejem. csak napról-napra ellátom a létfenntartáshoz szükséges dolgokat és ennyi.
2017. márc. 15. 19:57
 22/22 anonim ***** válasza:
76%
Ja még annyi, hogy nekem van párom, családom is, mégis ilyen vagyok. Szóval ne reménykedjetek abban, hogy attól megváltozna a világ. Ez az igazán szörnyű érzés, mikor már nincs is remény arra, hogy lenne olyan állapotod amikor jobb lenne.
2017. márc. 15. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!