Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is vágyik a halál után?

Más is vágyik a halál után?

Figyelt kérdés
Szimplán csak a vágy, hogy legyen vége az egésznek. Önmagában nem tenne semmit az érdekében, de ne bánná, ha csak például rázuhanna egy repülőgép és ott lenne a vége.

2017. márc. 15. 01:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
64%
Keress fel egy pszichológust szerintem.
2017. márc. 15. 01:26
 2/22 anonim ***** válasza:
0%
Sosem volt ilyen vágyam hogy rám zuhanjon egy Boeing. Ha neked van akkor tényleg irány a doki.
2017. márc. 15. 01:28
 3/22 A kérdező kommentje:

Hah, vicces, doki vajon mit tud segíteni? Ha valakinek az élete csak kudarcokkal van tele, akkor lehet bármilyen doki, nem fog változtatni rajta, csak jön a " szabvány " tanácsokkal és mellé zsebre tesz egy kis pénzt...

Szóval az iylen dokis dolgokkal felesleges jönni, aki érti az érti a kérdést, akinek nem volt ilyesmiben része, az úgy is csak dokit fog ajánlani és " menj emberek közé, vagy sportolj " lesz a válasz.

2017. márc. 15. 01:30
 4/22 A kérdező kommentje:
Mielőtt még valaki egy tini sírásának nézné, 25 vagyok, nem 14.
2017. márc. 15. 01:33
 5/22 anonim ***** válasza:
47%
Gyere gyárba dolgozni !
2017. márc. 15. 01:37
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj hogy ezen egy szerető támogató ember tudna segíteni. Hidd el én értem a kérdést.

Én logikus gondolkodással és meditációval jöttem rá hogy ez a gondolat fertőző.

tehát én nem vágyok arra h vége legyen az életemnek.

A halál 1 út 1 lehetőség. az élet sok lehetőség sok esély és remény.

Azok az emberek vágytalanak a halál után aki olyan súlyos egészségügyi állapota van hogy inkább szenvedés az élete.Aki lát,hall érez, a két lábán jár,az ne vágyjon a halál után.

2017. márc. 15. 01:43
 7/22 A kérdező kommentje:

01:43

Szerintem megfogtad a lényeget.

Nincs senki és semmi ami maradásra bírni, ez a hiány ami ide vezet. Hiába a sok próbálkozás valamiért nem jön össze. Sosem mondtam magam szépnek, különösebben rondának se, amolyan átlagos. Mégis hiába próbáltam közeledni az emberekhez, ha barát akkor hamar kiderült, hogy érdek van mögötte, a munkatárs szintén érdekből próbál haverkodni, a barátnő pedig vagy azt várja el, hogy " Görög Isten " legyen az ember, vagy legyen egy rakat pénze, ha ez nincs hiába az őszinteség, vesztett ügy.

Innen 25 évesen meg az hogy annyiból áll az életem, hogy elmegyek dolgozni, eszek, iszom, alszok, hát nem valami nagy szám, közel sem az amiért még élnék akármennyit is.

Véget vetni az egésznek nincs erőm, de emiatt nem bánnám, ha végre vége lenne.

2017. márc. 15. 01:49
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Folyamatosan érzem ezt a passzív halálvágyat, nem vagy egyedül.
2017. márc. 15. 02:16
 9/22 anonim ***** válasza:

Persze. Nem vagyunk otthon a Földön.

Meg a 3 dimenzióba zárva sem.

Olvastam pszichológiai könyveket, melyek oda lyukadnak ki, hogy az emberek fő tevékenysége, hogy várják a halált.:)

2017. márc. 15. 02:27
 10/22 anonim ***** válasza:
50%

Azt hiszem tudom, hogy miről beszélsz, habár hozzá kell tegyem, hogy más okok miatt sokszor fontolgatom, hogy tegyek is valamit.

Alapvetően pedig az a hozzáállásom, hogy egyáltalán, a legkisebb mértékben sem zavarna, ha meghalnék. Semmi veszítenivalóm nincsen, és semmiféle (valós) megoldást nem látok a helyzetemre.

21/F

2017. márc. 15. 02:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!