Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Rá kell jönnünk végre, hogy...

Rá kell jönnünk végre, hogy mi emberek mind csak egerek vagyunk egy macska karmai közt?

Figyelt kérdés
Minden egyes mozdulatunk ebben a kurta földi létben, hogy megállunk a pirosban vagy nem, szexuális viszonyunk van vagy nincs, a repülőgép, amire felszállunk, vagy amiről leszállunk, csak a halál szadista táncának részei, ami a sírhoz vezet?

2017. márc. 1. 06:52
 1/9 anonim válasza:
84%
Ez így van. Sok a piros, el is akarok költözni vidékre! :D Poénon kívül, nem csak emiatt, de jól szemlélteti a példa a miérteket... Általában amikor az emberek észbekapnak, hogy pici kavicsok csupán, már késő. A mindennapok során egyáltalán nincs szem előtt.
2017. márc. 1. 07:05
 2/9 anonim ***** válasza:

A nemlétező macska karma, úgy is mint a halál szadista táncának részei, ami a sírhoz vezet, avagy a karma.

Óh, mily szép gondolmány!

2017. márc. 1. 07:30
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
Az a lényeg, hogy a macska hatalmasnak érezze magát. A macska a mindenható.
2017. márc. 1. 08:27
 4/9 anonim ***** válasza:
39%

Én nem egér-macskával fogalmaznék, találhattál volna más, sokkal erősebb metaforát is, ha már ilyen nagyon gondolkodsz, mint Micimackó.

De egyébként miért kellene mindenkinek rájönnie? Mitől lesz jobb az életünk, ha ilyen pesszimistán, folyton a halálra gondolva, azon töprengve "élünk"? Vagyis inkább várjuk a halált? Én leszarom, hogy mi van, élek, ahogy jólesik, nem gondolkozok egyértelmű dolgokon. Úgyis az lesz, ami lesz.

2017. márc. 1. 08:50
 5/9 anonim ***** válasza:
41%
TE NEM EGÉR VAGY HANEM PATKÁNY.
2017. márc. 1. 09:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Persze. A számból vetted ki a szót.
2017. márc. 1. 09:14
 7/9 anonim ***** válasza:
"life's a laugh and death's the joke, its true" - Brian élete
2017. márc. 1. 09:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha kevésbé erőlködtél volna, hogy költői legyél, most csak annyit írnék ide csendben, hogy igazad van.

De így muszáj vagyok leírni, hogy az alapgondolat tökéletes, viszont a metafora és az egész középiskolás "leendő szabadbölcsész irodalomdolgozata" címre érdemes megfogalmazás engem kifordított a kellemes ebéd melletti gyakorizgatásomból.

De ettől még igazad van.

2017. márc. 1. 11:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet, de akkor ki a macska?
2017. márc. 1. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!