Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a jó az öregkorban?

Mi a jó az öregkorban?

Figyelt kérdés

Hétvégén felébredtem, és hallgattam párom szuszogását, aztán valahogy elkalandozott a gondolatom, aztán eszembe jutott, hogy milyen rossz egyedül. Ha megöregszünk, egyedül maradunk, mindenki kihal mellőlünk, max a legközelebbi rokonok maradnak mellettünk, de ők se lesznek folyton velünk. Aztán jön az itt fáj, ott fáj esete. Végül az agyam beverte az utolsó koporsó szeget, hogy totál lehangolt legyek, ha az idő múlására gondolok, hogy egyszer oda fogok jutni, hogy már minden este párom lélegzetvételét kell figyelnem, hátha nem vesz többet, pedig nekem ő a mindenem.

Mi jó van az öregkorban???

2017. márc. 13. 19:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

10-es, akkor te még nem vagy annyira öreg. én olyan 75 és a halál közti kort hívom öregnek.

unokázás biztos jó, de az unoka se marad örökké kicsi, észre se veszi a roggyant öregember, és már kamasz lett az unoka, aki nyomkodja egész nap a telefonját, nem érdekli, hogy mi van az öregeivel, stb. tudom, mert kamaszként én is ilyen voltam és ezt látom a mai generáción is, mert nem nőtt be a fejük lágya. nem ítélem el őket, ilyen idősen még nem gondolnak bele, hogy ők se maradnak 18 évesek.

bár remélem nekem is majd megadatik az unokázás, de nem hiszem, hogy erre nagy esélyem lesz 60 éves kor körül, a mai születési tendenciát tekintve.

2017. márc. 14. 19:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Kedvezményesen utazhatsz.
2017. márc. 17. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!