Ezek milyen üzletemberek lehetnek? Többit alább.
Keress rá neten, hogy mit írnak erről a cégről.
Mondjuk kicsit fura. Milyen alkalomból találkoznak az üzletemberek. Mert ha van valami rendezvény, konferencia, az okés. De az azért nem folyamatosan van.
Lehet akár egy klub is. Akkor erős a gyanúm, hogy szórakozni, k_urvázni járnak oda.
Jó azért viccesen írtam ki a kérdést, azt akartam ezzel mondani hogy megvan a véleményem arról az üzletemberről aki ilyen helyre megy mondjuk tárgyalni valakivel.
Akkor is fura az egész.
De hogy diplomaták is ilyen helyre mennek az mókás valahol.
mondjuk ha már itt tartunk voltam egy plaza-ban, és a biztonságis egy fiatal "gyerek" volt, olyan 170 magas és kifejezetten vékony, olyan 60-70 kg. Fel alá járkált, még hajlott is volt a háta, szóval ezeknek a nagydaraboknak az ellentétje volt.
Lehet ha valami problem van akkor hívja a többieket, de szerintem 2 ütés letepertem volna, vagy bárki más. Egy nő megveri, érted.
De tényleg a legtöbb Sec-es az 2 méter 140 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!