A tűzoltók mentők, rendőrök, hogy bírják elviselni a sok rosszat?
Pl egy baleset.
Ma hajnalban a 10-es úton a 3. kerület előtt az új 10-es elkerülős szakaszon egy Bmw csapodott frontálisan egy kamionba. A kocsi kigyulladt, konkrétan csak a hátulja maradt meg a többi egy por és rongy halmaz. A sofőr meghalt. Amit a neten láttam képeket az autóról,folyamatosan a szemem előtt lebeg,hogy mi lett a kocsiból és valaki hajnalban ment tartott valahová és így ért véget az élet.
Az átlag ember azér valahol mindig kiváncsi,hogy mi lehetett ott és látni akarja,de nem láthatja,mert elterelik a forgalmat vagy mást. A rendörök mentősök tűzoltók ,ha akaratlanul isde látják, elvégzik a teendőt.
Ilyen hírt a családnak megtudni sem könnyű,mert nem számítanak erre.
X9: DEhogynem. Az általam említett könyvben a pszichiáter égett ki teljesen.
És a szociopaták is a környezeti hatásoktól lesznek érzéketlenek, és szűnik meg bennük az empátia.
Ma ugyan ott,pár merternyire majdnem pontosan a baleset helyszínén egy Jaguar F-type előzött 2 autó között a balra kanyarodó sávban.
Ment előttem egy kocsi meg szemből jött és közötte a sávban előtte a záróvonalon át előzött. Most ha valaki beáll középre,hogy balra menne,akkor bele megy.
Nem igazán tudtam a kép alapján eldönteni,hogy a kocsi tegnap honnan jöhetett,de nagyon összeroncsolódott az alapján szinte elképzelhetetlen,hogyanszedhették ki. A baleset következtében perceken belül meghalt.
Rossz bele gondolni abba,amikor csak hirtelen a fékbe kell lépni. Az se jó,főleg nem,amikor az egész kocsi eleje kb a hátsó ülés sorig gyűrödik! Vagy az ember csak szimlán beszorul..de az,hogy bennég a kocsiban,mert nem tud kijônni. Ezt az illetőt is csak oltás után tudták kiszedni. Vagy a helyszinelés után..nem tudom,de kicsit később szexték ki,azt hallottam. Vagynemtudom. Egyikcikkben olvastam valamit. Gondolom már automatikusan elengedik az ilyet,mert nem tudják megmenteni.. Bár ha a baleset után kb azonnal meghalt akkor esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!