Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sose lesznek olyan fiú barátai...

Sose lesznek olyan fiú barátaim, akik nem akarnak rám hajtani?

Figyelt kérdés
Minden fiú haverom akivel egy kicsit is többet kezdek beszélni egyből próbálkozni kezd, meg bókol meg minden, elegem van már ebből. A lányokkal nem jövök ki valami jól, olyan jó lenne ha lenne pár igazi fiú haverom, akikről tudom hogy nem akarnak többet. Oké haveri szinten elvagyok sok fiúval, de mélyebb barátságaim nincsenek, én tudok rájuk szimpla barátként tekinteni ők miért nem?
2017. márc. 10. 15:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Mi bajotok van emberek? Komolyan, miért vagytok ennyire rosszindulatúak és buták? Nyugalom, higgadtság, béke stb. Az igazságot írtam le, nem menőzni akarok névtelen arctalan embereknek, van jobb dolgom is. De ha ez megnyugtatja lelketeket: egy ronda g*ci vagyok, amúgy! Ha mégse, akkor is.
2017. márc. 10. 17:23
 12/12 anonim ***** válasza:
60%
Már értem, hogy miért nem akarnak barátságot csak szexet...
2017. márc. 11. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!