Sose lesznek olyan fiú barátaim, akik nem akarnak rám hajtani?

Férfi és nő között nincs barátság, ezt jegyezd meg.
Max., ha mindkettő homo.

Most sopánkodsz,vagy dicsekszel?
Tudod mennyi lány szeretné,ha bókolnának neki?Ez nem mindig"ráhajtás".Inkább figyelmesség
a fiú részéről.Ne aggódj ahogy telnek
az évek erre a korszakra jó érzéssel fogsz gondolni.

Jaj, te tragikus sorsú, szerencsétlen pára, akinek nap mint nap azzal kell együtt élnie, hogy az összes pasi őt akarja, és mindenki bókol neki. Még egy könnycseppet is elmorzsoltam, miközben olvastam ezt a szomorú, megrázó, felkavaró történetet. Senkinek se kívánom azt, akit Neked kell átélned, kedves kérdező. Borzalmas lehet, nem tudom, te hogy bírod... :'C
:D:D:D

egyedül azért nem lehet fiú-lány barátság, mert ha az egyiknek kapcsolata lesz, az rosszul venné ki magát, a legnyugodtabb emberekből is féltékenységet váltana ki.
a gond ott van, hogy valaki ebből problémát csinál ahelyett, hogy kezelné, mondjuk a többség ezt csinálja.
nekem is rengeteg lány ismerősöm volt, akikre én kifejezetten barátként tekintettem volna, de aki többet akart, úgy volt vele, hogyha én nem, akkor inkább ne is beszéljünk vagy pedig idő közben összejött valakivel, és emiatt hanyagolni kezdett.
aki viszont értelmes, az fel tudja ezt fogni. és attól, hogy mondjuk érzelmileg még ugyanúgy vonzódik hozzá, tud egy határt húzni a viselkedésében, nem fog rámászni, ha a lány nem akarja...
lehet, hogy én vagyok 24 évesen ilyen konzervatív, de talán a múltbéli tapasztalataim is azt mutatják, hogy inkább legyenek lány barátaim, és ha úgy van, majd kialakul belőle egy kapcsolat, nem eröltetem azt, hogy minden lányban a barátnőjelöltet keresem. rajtam kívül biztosan vannak még jópáran ugyanígy.
szóval dehogynem, simán lehetnek fiú barátaid...
másik, sokkal könnyebb mód, hogy mondjuk nem azokhoz kellene a túlzott egód miatt közeledni, akiről mindenki tudja, hogy akármelyik jó csajt megb_szna, mert ő amúgy is népszerű meg stb. XD

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!