Hogy kell érteni az ember életében a hét éves periódusokat, folyt. Lent?
Figyelt kérdés
2000-ben meghalt édesapám, 7év múlva édesanyámat vesztettem el, 7év múlva súlyos, tartós betegségem lett, több mindenben segítségre szorulok az életben. Már előre félek a következő 7. évtől. 2000 előtti 7 év pedig életem legjobb évei voltak. Korábbi éveimet nem, legalábbis nem tudok semmit, ami miatt hét évre lehetne kategorizálni, tehát tudom, hogy van benne valami félresiklott elmélet, de akkor is rémísztő, és már előre félek, mi jöhet még négy év múlva. Van ebben a hét éves periódusban valami egyáltalán, vagy épp csak véletlen így alakultak a dolgok nálam?2017. márc. 8. 00:05
1/4 Psycho válasza:
Személy szerint én még erről nem hallottam, az ezo csoportban persze lehet, hogy tudnak ilyenről többen is. Minden esetre nagyon sajnálom, ami történt veled. :( De valószínű, hogy ez inkább véletlen egybeesés csak.
3/4 anonim válasza:
Először is sajnálom ami a szüleiddel és történt.
Ennyiből nehéz lenne megállapítani hogy miért pont a 7 es szám az ami számodra baljós ennyire. De szerintem a válasz benne lehet a születésed időpontjában és a magaddal hozott sorsfeladatodban.
A hetes ősidők óta bűvös szám. Az ember 7 évente változik. Szokták mondani ha a párok a hetedik évüket is kibírják azután is együtt lesznek. Isten 7 nap alatt teremtette a földet. És a szerelmesek miért pont a 7. Mennyországban érzik magukat?! Miért van heted hét határ a mesékben ?!
Ez egy misztikus szám sorsdöntő is akár.
4/4 anonim válasza:
Mivel nem vagyok ennyire babonas, ezert csak a biologiai oldalat ismerem a 7 eves periodusoknak. Az ember sejthaztartasa 7 evente teljesen kicserelodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!