Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan mulasszam el a félénksé...

Hogyan mulasszam el a félénkségemet, amikor nők közelébe kerülök?

Figyelt kérdés
Sajnos az agyműködésem leblokkol, amikor nőkkel beszélek, ez számomra rendkívül kellemetlen, mert hajlamos vagyok marha nagy baromságokat összehordani, plusz az esélyeim is romolnak társkeresésnél a félénkségem miatt. Bárkitől szívesen fogadok tanácsokat arra vonatkozóan, hogy hogyan szüntessem meg a beszariságomat egyszer s mindenkorra.
2017. márc. 6. 13:30
 1/9 anonim válasza:
szívesen adnék tanácsot, de tudnom kell hány éves vagy, és voltel-e már nővel, volt-e már barátnőd...
2017. márc. 6. 13:58
 2/9 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok, nem voltam még ,,úgy" nővel, de volt már barátnőm, viszont az diákszerelemnek számított inkább...
2017. márc. 6. 14:12
 3/9 anonim válasza:
Értem. Inkább önbizalom problémáid vannak - például a külsőd vagy a tapasztalatlanságod miatt, vagy inkább kommunikációs jellegűek? (elcsukló hang, dadogás, izzadás, rossz poénok...)
2017. márc. 6. 14:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Inkább önbizalmi vonatkozású a probléma. Kommunikálni tudok, de előtte fel kell oldódjak. Nem nagyon merek odamenni nőkhöz, sajnos. Pedig nagyon szeretnék.
2017. márc. 6. 14:52
 5/9 A kérdező kommentje:
Meg ugye az a nagy problémám, hogy ha zavarban vagyok, blődségeket beszélek.
2017. márc. 6. 14:54
 6/9 anonim válasza:

Az önbizalomhiány maga a bizonytalanság, a magaiztosság hiánya, ami abból fakad, hogy kevesebbnek érzed magad másoknál, hiányát érzed bizonyoa kvalitásoknak és tapasztalatoknak. Ez ellen a leghatékonyabb módszer szerintem, ha az ember direkt elhagyja a saját komfortzónáját. Ez azt jelenti, hogy ha nem mersz mondjuk megszólítani egy ismeretlen nőt, és ugyanúgy nem mersz mondjuk venni egy autót (mindkettő ismeretlen és tele kockázatokkal), akkor ha veszel egy mély levegőt é veszel egy öreg tragacsot, vezeted, szervízeled, összetöröd stb. egy csomó tapasztalatot szerzel, érettebb és bölcsebb leszel, és hirtelen a csajozás is könnyebben megy majd.

Tehát tagyél magadon erőszakot, és lépj ki a biztonságos környezetből. Iratkozz be egy küzdősportra, kapj pofonokat. Menj el egyszer kaszinózni, és veszíts el 5000 forintot (ne többet :)) Kezd el járni egy férfi klubba, vagy egy egyesületbe. Vállalj karitatív munkát. Szórakozásból olts el egy tüzet poroltóval. Menj el egy prostihoz. (azért maradj törvénytisztelő) Rentgeteg tapasztalat, amivel több leszel a többieknél, és az ilyen plusz dolgokat messziről érzik a nők, de a srácok is nagyobb tisztelettel tekintenek majd rád.

2017. márc. 6. 15:11
 7/9 anonim ***** válasza:
"Kezd el járni egy férfi klubba" Ne...tapasztalatból beszélek.
2017. márc. 6. 16:43
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem sértésből, de azt én is baromságnak tartom...
2017. márc. 6. 16:46
 9/9 anonim válasza:

Nem sértődöm meg, nem azt mondtam, hogy ezt kell csinálni pont, kaszinózni sem kell, csak példázat volt :)

De remélem átjött a lényeg. Rajtam ez segített.

2017. márc. 7. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!