Hogyan mulasszam el a félénkségemet, amikor nők közelébe kerülök?
Az önbizalomhiány maga a bizonytalanság, a magaiztosság hiánya, ami abból fakad, hogy kevesebbnek érzed magad másoknál, hiányát érzed bizonyoa kvalitásoknak és tapasztalatoknak. Ez ellen a leghatékonyabb módszer szerintem, ha az ember direkt elhagyja a saját komfortzónáját. Ez azt jelenti, hogy ha nem mersz mondjuk megszólítani egy ismeretlen nőt, és ugyanúgy nem mersz mondjuk venni egy autót (mindkettő ismeretlen és tele kockázatokkal), akkor ha veszel egy mély levegőt é veszel egy öreg tragacsot, vezeted, szervízeled, összetöröd stb. egy csomó tapasztalatot szerzel, érettebb és bölcsebb leszel, és hirtelen a csajozás is könnyebben megy majd.
Tehát tagyél magadon erőszakot, és lépj ki a biztonságos környezetből. Iratkozz be egy küzdősportra, kapj pofonokat. Menj el egyszer kaszinózni, és veszíts el 5000 forintot (ne többet :)) Kezd el járni egy férfi klubba, vagy egy egyesületbe. Vállalj karitatív munkát. Szórakozásból olts el egy tüzet poroltóval. Menj el egy prostihoz. (azért maradj törvénytisztelő) Rentgeteg tapasztalat, amivel több leszel a többieknél, és az ilyen plusz dolgokat messziről érzik a nők, de a srácok is nagyobb tisztelettel tekintenek majd rád.
Nem sértődöm meg, nem azt mondtam, hogy ezt kell csinálni pont, kaszinózni sem kell, csak példázat volt :)
De remélem átjött a lényeg. Rajtam ez segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!