Vajon ezt értékelné egy hajléktalan nő?
Lány vagyok én is és ma az jutott eszembe, hogy sok nőnek nem kívánnak boldpg nőnapot, de hajléktalan nőknek meg aztán végképp...
Mit szólna vajon egy ilyen személy, ha egy kis csomagba betennék szivecskés csokit, valamennyi pénzt (amennyi diákzsebből telik, sokat nem tudok) és beleírnám, hogy boldog nőnapot?
Vajon értékelné, jól esne neki, vagy bántónak/gunyorosnak érezné? (Jót szeretnék, nem megbántani)
mennyi idős vagy?
sajnos sokan zakkantak közöttük, szóval csak óvatosan ezzel...de ha normális elme állapotában van, akkor valószínűleg örül majd neki :)
24F
Nem kekeckedni akarok (bár annak fog tűnni), mert szép gesztus, de nem értem, a hajléktalanok segítésének mi köze a nőnaphoz. Sokkal több férfi hajléktalan van, mint nő, de te csak egy nőnek akarsz segíteni a nőnap miatt? Persze, ha mások a férfiaknak is segítesz, akkor nem szóltam. :)
Szerintem értékelné, de az egyesnek igaza van, valami laktatóbb étel még jobb lenne.
5.: nem csak nőnapon és nem csak női hajléktalanoknak szoktam segíteni. Csak most ezt jutott eszembe.
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!