Vannak itt akiket gyakran ellenkező neműnek szoktak nézni?
Nekem régen hosszú hajam volt. Sokszor lánynak néztek miatta. Nem hatódtam meg rajta soha.
De volt ismerősöm akinek fiúként hosszú fenékig érő szőke haja volt, külföldi neve ami alapján bármi lehetett volna és szegénynek a hangszálaival gond volt így sokáig csak furcsa rekedtes hangon tudott beszélni, mellé az arca se volt olyan amiről be tudtad volna lőni. Egy három hónapig heti 1-2 alkalommal együtt lógtunk és azt hittem hogy csaj. Nagyon meglepődtem amikor egyik alkalommal bejött a fiú vécébe és használta a piszoárt.
Még általánosban volt egy csaj akiről sokáig azt hittem hogy fiú. Elég kövér volt, nagyon rövid hajjal és mindig vastag pulcsiba volt. Nem beszéltünk sokat, és tesire pedig nem járt be valami betegsége miatt. Mikor egyszer szóba jött és fiúként említettem meg az osztályfőnök javított ki hogy ő amúgy lány. Ilyenkor már fél éve ismertem.
Kb ennyi jutott eszembe. 19/F
Engem mostanában egyre többször néznek férfinak. Mindig is előfordult, hogy egy-egy ember fiúnak nézett, de az nagyon ritka volt. Néhány évente...Viszont mostanában egyre többször...Az a legkellemetlenebb az egészben, hogy ezt a férjem is hallja. Egyébként annyira nem is hatna meg, csak így kezd kínos lenni. Nem értem, hisz bár kabátos idő volt mostanában, de a mellem is a nagyobb méretek közé tartozik, meg nem is öltözök igazán lezseren. Úgy kényelmescsinosan.
Nem is tudom miért tettem fel a kérdést, talán könnyebb ha tudom, hogy mások is vannak hasonló helyzetben.
Ja, és tuti, hogy ilyenkor engem néznek férfinak, nem pedig a férjemre gondolnak.
Én fiúként a hosszú hajam miatt sokszor félre vagyok nézve. :P Nem szokott zavarni, ha velem egykorúak csak úgy beszólnak, mert akkor visszaszólok, és le van rendezve. Kétszer történt meg eddig, hogy kisgyerek kérdezte az anyjától, hogy "ez most fiú vagy lány?" - ez rosszul érint mert nem tudok így semmit válaszolni...sajnos arcszőrzetem sincs, így hirtelen ha rám néznek valóban összetéveszthető vagyok.
Meg egyszer volt a kórházban egy veseprobléma miatt, hogy összeszorulva vártam az ultrahangra való bejutáshoz, és ahogy a nővér kinézett annyit látott, hogy egy hosszú hajú valaki ott görnyed, majd mondta, hogy "jöhet a lány is"... Akkor persze nem ez volt a legnagyobb bajom, de elég rossz volt úgy végig menni meg persze kuncogtak az emberek. :/
Néha meg van olyan, hogy jó érzéssel tölt el, mert úgy vagyok vele, hogy " akkor biztos szép arcom van " :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!