Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek nekem van igazam?

Szerintetek nekem van igazam?

Figyelt kérdés
Kollégiumi szobatársaim közül az egyik lánynak mindig a mi szobánkban alszik a barátja. Ez engem zavar, mert nem lehet tőle reggelente készülődni, öltözni stb. Nyilván nem fogok egy idegen srác előtt öltözködni. Mondtam már nekik, hogy délután illetve este nyugodtan itt lehet, de ne éjszaka és a reggeli órákban iskola előtt. Úgy gondolom, hogy mivel ez egy lány szoba, nem kellene itt aludnia nálunk. Szerintetek jelezzem ezt a kollégiumi vezetőnek?

2017. febr. 27. 15:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szólj nekik, és mondd el, hogy vagy maguktól így lesz, vagy szólsz a vezetőnek. Nem vagy köteles eltűrni semmilyen kellemetlenséget egy ellenkező nemű részéről.
2017. febr. 27. 15:30
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Igen, igazad van. Ha nem lenne ellenkező nemű, akkor is igazad lenne. Ez kollégium, nem a saját lakása, szobája, ahova azt hív meg, akit akar.

Szerintem nem is aludhatna ott idegen egyáltalán.

2017. febr. 27. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!