Szerintetek igazam van? 20/L
találkoztam egy sráccal múlthét hétfőn, mert tetszettem neki. mondtam neki, hogy nekem olyan 4-5 óra körül jó, felhívott telefonon fél hatkor, hogy várjak rá egy félórát, mert a haverjaival van. aztán találkoztunk. a találkozón látszott raja, hogy nagyon zavarban van, meg hogy nagyon tetszek neki. majd írt egy sms-t amiben egy szívecske állt. aztán kedden is találkoztunk, akkor is eléggé zavarban volt, annyira nem is tudtunk beszélgetni, végig én vittem a beszélgetést. utána is kaptam szivecskés sms-t. ki gondolta volna. azt mondta szerdán menjünk el étterembe. ezt lemondta. tegyük át csütörtökre. ezt is leakarta mondani, mert esett az eső. mondom nekem csak az nap jó. kérdezi: miért, talán más fiú van a naptárban? mondom nem, hanem hétvégén a barátaimmal találkozom. azt mondja oké, menjünk ma, csak ne utálj, ázzunk el együtt. hat órára beszéltük meg a találkozást, felhívott, hogy neki fél 7-kor jó. mondom addig elmegyek a boltba. már várt rám, aztán még szóvá tette, hogy késtem. mikor facebookon beszélgettünk állandóan szíveket írt. mit csinálsz, mi a helyzet stb. mikor nem írtam vissza, akkor mindig "jó látom nem érdekellek szia" mondom azért nem írtam vissza, mert éppen ebédet csináltam, olvastam, boltban voltam vagy bármi más. nem egésznap a facebookot figyelem. passzív agresszív, önsajnáltató viselkedést mutatott felém. közöltem vele, hogy nálam ezzel az önsajnálattal nem megy semmire. " látom hozzád kevés vagyok" "én szeretném, ha neked jó lenne de te csak lesz**rsz" "bármit mondok vagy csinálok neked semmi sem jó" "ez a játék elég egyoldalú" aztán ma is rám írt. biztos pasiztam hétvégén, azért nem írtam. mondom és ha pasiztam? nem vagyunk egy pár. aztán úgy felidegesített telefonban elmagyaráztam neki minden bajom, hogy halál idegesítő a viselkedése és szálljon le rólam, nem véletlenül nem keresem soha. kb 10 percen keresztül mondtam a magamét. aztán nem is tudott rá semmit mondani.
egy barátom szerint rideg vagyok, meg nem ismerem az ismerkedés alappilléreit. szerintetek igazam volt?
én se csináltam volna másképp.
23L
Bár én fiú vagyok, de szerintem igazad volt/van. Ez a leírtak alapján is idegesítő, hát még szemtől szemben. Én is szoktam filózni, miért nem írt épp valaki, és nem mindig vagyok magabiztos ilyen téren, de nem zúdítom így rá a dolgokat, hogy "le se sz@rsz".
Szívesen meghallgatnám ezeket az "ismerkedési alappilléreket" is... Ami sok, az sok.
20/f
Mivel az ismerkedés fázisában vagytok, nem már az összeveszéssel kellene kezdeni a srác részéről, biztos odáig van érted, csak nagyon fárasztó lehet.
Amúgy én is ilyen szoktam lenni, és próbálom leszoktatni magam róla, mielőtt még több embert elveszítek. :(
Mond neki, olvasgassa a gyakorit, lehet tanulni belőle. :)
Ismered a szívlapátot?
Vedd elő, először vágd jól pofán, aztán ültesd rá és hajítsd el jó messzire!
Ha az első randinál fontosabbak voltak a barátok, a te 4÷5 közötti időpontod átütemezi fél 6-ra a haverok miatt, várat téged, az bizony nem a nagy érdeklődés jele.
Eső miatt éttermi programot átütemezni? Beázik az étterem?
Vedd észre, dirigálni akar.
.
Nem hiszem, hogy ne találnál olyat, aki a randi helyére 4÷5'-cel korábban érjen, hogy ne várasson meg. Ez az elvárható tisztelet jele - és a megbízhatóságé.
.
A Frászbúkon, ahol láthatják, ott szivecske, a való életben késés.
.
Szerintem nempárt, hanemtulajdont akar - ebbe viszont csak a bolond egyezik bele.
Te ne légy bolond!
szóval 25 éves a srác és a fent leírt módon viselkedik... Szomorú eset az övé.
Arra a barátodra meg ne hallgass aki azt mondta "túl rideg vagy". Mert te csak meghúztál egy szintet amit ez a srác nem tudott megugrani. És nagyon helyesen cselekedtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!