Mit csináljak ha nem jött meg ebay-ról a cucc?
Azt írta legkésőbb feb 24.-ig meg kell jönnie de nem jött meg. Hogyan közöljem vele hogy utalja vissza a pénzt?
Nem szeretném megsérteni. Csak megkérdezni hogy mivan a cuccal és ha nem jön meg utalja vissza a pénzt.
Előre is köszönöm a válaszokat!!!
Semmitse beszoptad
Tesomnak is volt ilyen 2000 ft ertekben ....
Először is írj neki, hogy nem jött meg. Nekem Volt hogy valami nem jött meg, sőt olyan is Volt hogy nem vették komolyan a panaszt amikor a posta elkeverte, elöntötte a szr az agyam, visszamondtam. Amikor visszavitte a posta az elkevert terméket, akkor visszautalták a pénzt. (a posta hibázott, mert nem találták a cuccot, többszöri érdeklődésre Sem, majd visszaküldték mintha nem vettem volna át)
Ha elkeveredett, és nem akarja visszafizetni akkor jelenteni kell az ebay-nél.
Ha paypallal fizettél, nagy eséllyel visszakapod. Ha nem akkor szívás.
Az Ebay 45 napon belül fogadja a reklamációt.
40. napon még ne indíts, nem járt le a reklamációs határidő, megérkezhet a csomag. Ne az eladó által megjelölt szállítási határidőt nézd, az csúszhat.
És akkor: Ebay>Resolution Center.
Belépsz, pipálod a megfelelő rovatokat, elküldöd az Ebaynek.
Nem az eladónak, mert azt nem látja az Ebay. Az Ebaynek ekkor már tudomása van a problémáról, ő fogja válaszadásra felszólítani az eladót.
A megnyitott reklamáció 2 hétig él, ezalatt, ha jelentkezett az eladó, tisztázható a helyzet.
Ha 2 hét alatt nem rendeződik, akkor az Ebay így vagy úgy lezárhatja az ügyet.
Minden változatot hadd ne írjak le most.
Az a bay az ebay olyan postával kalkulál ami nem ül a csomagodon hetekig feleslegesen szóval a jelenlegi állapotokat nézve simán beérhet még, nekem is ősszel még 2-3 hét volt az átlag aliexpress csomag mostmár örülök ha egy hónap alatt megjön valami.
Írj az eladónak, lehet meg tudja nézni merre van a csomagod vagy ad refundot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!