Ebayen Amerikából szeretnék venni egy 120 ezer forintos cuccot. Kell vámot fizetnem?
Figyelt kérdés
Kínából már korábban rendeltem 15 ezerért valamit, ami végül 3 hét alatt megjött, és nem kellett vámot fizetnem rá, de ez nem került olyan sokba. Van valami módja annak hogy Amerikából vegyek egy drága terméket, de ne kelljen rá vámot fizetni? Milyen kockázattal járhat ez?2015. márc. 18. 21:05
1/4 anonim válasza:
Igen ha jol tudom kell.
Én Anliábol vásároltam több drágább dolgot
Nem fizettem vámot sosem.
2/4 A kérdező kommentje:
Anglia az EU-n belül van, így nem kell vám. De kínában és az USA-ban vannak a legolcsóbb cuccok
2015. márc. 18. 21:54
3/4 anonim válasza:
Információk a Magyar Posta oldalán:
Itt is erről írnak:
egyébként ennek a cikknek a folytatása is érdekes:
120000 Ft az 395 €
* ha magánszemélyek között zajlik: 2,5% vámot és 27% áfát kell fizetni.
* ha cégtől veszed: a kereskedelmi vámtarifa szerinti vámot és 27% áfát kell fizetni
4/4 anonim válasza:
Igen tudom
Ráadásul nem 3 hét mig megkaptam hanem 1hét maximum 10 nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!