Hogy vélekedtek az Ebay nevezetű oldalról szeretnék telefont venni és gondoltam onnan rendelnék hogy biztonságosan meg érkezik a cucc általában vagy kavarodások szoktak lenni mennyire megbízható?
Nem érdemes. Lehet, hogy megérkezik és nincs vele semmi gond, az az eladón múlik, ki lehet szúrni az értékelések alapján, ha gond van.
Inkább az a baj, hogy normális telefont nem éri meg, mert a vámmal, áfával együtt nem jársz jobban, mint ha máshonnan veszed meg, plusz ismertebb, népszerűbb modellekkel sok az átverés is.
Ha olcsó, no name vackot néztél ki, azt meg felesleges megvenni. Szervizeltetni nem igen tudod, gyakorlatilag használhatatlan lesz és jó eséllyel két hónap alatt kuka. Plusz ennél is fizetsz vámot, áfát, amiből már vehetsz egy gagyi telefont a media marktban is kb és ugyanott tartasz, csak várni sem kell rá és kapsz garanciát.
En sokmindent vettem mar Ebayrol, semmi gond nem volt meg vele.
De igen, az eladon sok mulik. Nezd meg a visszajelzeseket, egyeb termekeit. Legy tisztaban a visszakuldes hataridejevel meg ilyenek. Nem art ovatosnak lenni!
Én vettem több okostelefont,tabletet,fejhallgatot,monitort..kifogástaalan állapotban
Időre érkeztek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!