Ha elhanyagoljuk a kényszerbetegséget lesz e következménye?
Figyelt kérdés
Sok helyen azt olvastam, hogy orvoshoz kell fordulni vele, mert csak úgy lehet kigyógyulni belőle. Ellenőrzési, számolási kényszereim vannak, és különböző kényszercselekedeteim. 11 éve ebben szenvedek, nap mint nap meg kell küzdenem vele. Más előtt nem csinálom, csak amikor senki sem lát vagy pont nem figyel oda. Már volt mikor lebuktam, akkor mondenfélét összemagyaráztam... Na de azt szeretném tudni, hogyha nem kezeljük ezt a betegséget elmúlik e magától vagy még súlyosabbá válhat. Történhet e olyan, hogy ágybafekvő beteg lesz, mert nem akar semmihez sem hozzáérni? Vagy árthat e magának? Olvastam a kényszerbetegek nem ártanak senkinek... De én már ott tartok, hogyha este lefekszem és rossz gondolataim vannak, akkor leszállok az ágyról és újra lefekszek, egyszerűen nehéz a földről felhúzni a lábam az ágyra, mert mindig rosszra gondolok. Sokszor olyan ideges vagyok emiatt, hogy a lábujjaim erősen szorítom a földhöz... Ami megis látszik, majdnem minden lábujjam be van pirosodva és fáj. Sokan azt kérdik a cipő megnyomta a lábam? Én meg mondom igen... Félek elmondani, hogy én tettem ezt magammal. Ne nézzetek hülyének2017. febr. 20. 12:29
11/12 anonim válasza:
magától nem fog elmúlni, irány a pszichiáter. a nyugtatóval például sokkal könnyebben leküzdhető a kényszer
12/12 Kései Sirató válasza:
Értem. Menj szerintem is orvoshoz, hogy segítsen.
És törekedj minél több jó gondolatra! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!