Szerintetek mi lesz a következménye?
Nézd, a legfontosabb, hogy az ember önmaga legyen.
Nem biztos, hogy mindenkinek az a jó, ami neked, vagy amiről a szüleid azt gondolják. Vannak maguknak való személyiségek is.
A folyamatos traktálás helyett, meg ahelyett, hogy meg akarjátok változtatni, inkább próbáljátok őt megérteni és elfogadni.
Majd ha úgy érzi, akkor fog barátkozni. Ez nem lóverseny, hogy minél hamarabb barátokat kelljen szerezni.
Hát, ha egyszer kaptok egy kevésbé barátságos és toleráns szomszédot, akkor lehet az a következménye, hogy rátok hívja a rendőrt, nekem nem lenne idegzetem minden este tíztől valaki nyenyerészését hallgatni.
Amúgy meg az ő dolga, hagyjátok élni, ahogyan ő szeretne, mégis miért kell mindenkit elkezdeni csesztetni azzal, hogy nem normális, aki kicsit is más, mint az átlag? Nem a ti dolgotok pasizni meg barátkozni helyette, ha ő nem akar. Veszekedni a szüleivel és sírni meg minden 16 éves szokott.
jé, mondanak még ilyet, hogy másodikos gimis?
amúgy szerintem hagyd, ne veszekedjenek vele a szüleitek se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!