16 éves vagyok és a szüleim nagyon pórázon tartanak. Szerintetek ez nagyon ciki?
csak féltenek.
Bár nekem az a véleményem,hogy nem jó ha egy nagyobb gyerek még mindig "rövidebb pórázon van". Féltenek,oké. De ha semmit nem engednek meg, előbb vagy utóbb azt érik el hogy a gyerek hazudni fog. Persze nem azt mondom hogy éjfélig kint maradhass..csak egy kis magánélet. Bár jobb lenne ha leírnád mit is jelent nálad az hogy rövid pórázon? Mi az amit nem engednek meg? Mi az amiről be kell számolnod?
Nincs okuk rá. Jók a jegyeim.Segítek itthon, megcsinálom amit mondanak.
Azt érzem,hogy be vagyok zárva 4fal közé,és kezdek begolyózni attól,hogy a korombeliek mind buliznak,isznak,szórakoznak, élményeket gyűjtenek..én meg itthon ülök és várom,hogy történjen valami..azt látom,hogy elmegy elöttem az élet:( és azt érzem,hogy ez az időszak kifog hatni az egész életemre, ez határozza meg,hogy milyen ember leszek..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!