Fiatalok! Milyen zenéket szoktatok hallgatni?
Figyelt kérdés
Hogy találtatok azokra az előadókra, akiket kedveltek? Rádióban hallottátok őket, a kortársaitok is hasonlókat hallgatnak, esetleg interneten találtatok rá kedvenceitekre?2017. febr. 16. 20:56
11/16 anonim válasza:
Azt írd be, hogy Gülnur Satylganova: Sky.Szerintem ez nagyon szép.
12/16 anonim válasza:
Pixies, Ween, Fugazi, Radiohead, Talking Heads, Mindless Self Indulgence, Sufjan Stevens, Weezer, Coil, Childish Gambino, The Velvet Underground,(Igazából nem tudom miért mert minden amit akkor ujítottak mára már megszokott ezért igazából a számaik nem tünnek semmi érdekesnek, különlegesnek.) CAN, Joy Divison, Slint, Cap'n jazz, Sigur Rós, Sonic Youth, Car Seat Headrest, Musicformessier, Battles, Brand New, Frank Zappa, David Bowie, Pink floyd, King Crimson, Tool, The Smashing Pumpkins, John Frusciante solo munkái, Dinosaur J.R, R.E.M, Godspeed You! Black Emperor, Supertramp, Animal Collective most ezek jutottak az eszembe de folyamatosan gyarapszik. Rádiót nem hallgatok, így őszintén nem tudom azon mennek-e. Autisztikus mániám-nak köszönhetően magam találom interneten, Spotify, így tovább. Kortársaim általában nem nagyon ismerik őket így az is kizárva. Ami úgy igazából elég szar. Mert amúgy se vagyok túl jó beszélő, és ezzel egy jó, valamiféle beszélgetést kezdeményező témát vesztek el. Igazából bele akartam ásni magam a pop zenébe is csak mindig találok valami újat, ajánlások ilyesmik miatt és akkor ugrik az egész. Pedig már tényleg kínosan érzem magam, hogy ezzel is kilógok. Na, most, hogy egy kis önsajnáltatás is megvolt befejezhetem ezt a hülyeséget.
13/16 anonim válasza:
Oh, és nyugodtan nézzettek utána annak amelyik szimpatikus, vagy ha van kedvetek/időtök bár gondolom ez evidens volt. Azért is próbáltam inkább többet mint kevesebbet írni mert én konkrétan imádom mások hallgatott bandáit megtudni. Csak aztán azok meghallgatását mindig amikor pont valami újat keressek elfelejtem. Ja és még ez kimaradt 17/F.
14/16 anonim válasza:
Soulwave-Kalandor (Legnagyobb kedvencem jelenleg.)
Tankcsapda
Hooligans
Rúzsa Magdi
Groovehouse
Radics Gigi
Rihanna
Bye Alex
19/L
16/16 anonim válasza:
Metál zenét hallgatok. Suicide Silence, Avenged Sevenfold, KoRn, Pantera, Iron Maiden, Five Finger Death Punch, Slipknot, System of a Down, Powerwolf. És simán interneten találtam rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!