Miért akarják az idősek hogy a mai fiatalok sorkatonák legyenek? Mikor ők sem "vígan" vonultak be anno.
Mert elcseszett volt az egész életük, tele vannak gyűlölettel és a fiatalokon próbálják leverni.
De egyébként az egész ország ilyen...
Vagy talán azért, hogy elszakadjanak már végre anyuci szoknyája mellől, és megtanulják, hogy saját tetteikért saját maguknak kell felelősséget vállalniuk.
Meg hogy megtanulják legalább a használt gatyájukat kimosni maguk után.
#4: "Fegyelemre,rendre,bajtársiasságra nevelné a fiatalokat."
Nekem sokan mesélték hogy pont ezeket nem tanulták meg, csak azt hogyan lehet becsempészni alkoholt, hogyan lehet kimenőért nyalni, hogyan szívassák meg a másikat, hogyan lopjanak üzemanyagot amit aztán borra cseréljenek.
Nem tudom te hol szolgáltál...
Továbbra is azt mondom hogyha ti nem vagytok képesek megnevelni a gyereket akkor az állam se fogja. Egyébként annak idején is voltak 'tiszteletlen' punkok, akiket ugyanúgy lehetett szidni a hajuk miatt. Szóval nem tudom hogy jönnek ide az ecsetfejűek. Rajtuk se segített a sorkatonaság.
Csak feleslegesen dobjátok ki az erejében lévő fiatalok idejét az ablakon, az adófizetők pénzével együtt, miközben elmehetnének az értelmetlen katonásdi helyett dolgozni vagy tanulni. Munkával is tud önállósodni a gyerek, nem kell hozzá komisszár, hogy belenyomja a képét a sárba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!