Miért akarják az idősek hogy a mai fiatalok sorkatonák legyenek? Mikor ők sem "vígan" vonultak be anno.
" Félév alatt eljutottam Londonba, New Yorkba, Bostonba, Washingtonba, a sportról már nem is beszélve, rengetek élménnyel a katonaság nélkül is."
De lefogadom Magyarországot nem jàrtad be,nem ismered.Először a hazánkat kellene felfedezni,megismerni.Erre is jó volt a katonaság :)
Robag nem bántásból,de Te egy hetet nem bírnàl ki ,pont az ilyeneket szivatták mint Te.
'Robag nem bántásból,de Te egy hetet nem bírnàl ki ,pont az ilyeneket szivatták mint Te.'
Milyeneket? Konkretizáld.
'Először a hazánkat kellene felfedezni,megismerni.Erre is jó volt a katonaság :)'
Ugyanezt el lehet érni osztálykirándulással is :)
Azt hiszem nektek tényleg az való ;)
Egyik fél sem fogja tudni meggyőzni a màsikat :D
Már linkeltem korábban egy másik kérdésnél, most is beszúrom:
"De lefogadom Magyarországot nem jàrtad be,nem ismered.Először a hazánkat kellene felfedezni,megismerni.Erre is jó volt a katonaság :)"
Hát kár, hogy nem fogadtunk, mert jó nagyot buktál volna.
Tudod 20 év alatt minden nyáron voltam a családommal nyaralni és ebből egyetlen egyszer voltunk Németországban rokonoknál. A többiben mindig Magyarországon belül voltunk, sőt még a németországi nyáron megálltunk Sárváron több napot eltölteni ismerősöknél. Az osztálykirándulásról már nem is beszélve, illetve az egyéb iskolai programokat is megemlítem, amivel eljutott Székelyudvarhelyre, de útközben megálltunk Aradon, Kolozsváron, Király-hágónal, másik programmal pedig eljutottam Kassára is. Volt több erdei iskola is, ezen felül minden évbe osztálykirándulás, több tábor is, egyszer például Sopronba. Ezen kívül a sport révén is eljutottam több helyre is, ahol korábban nem voltam.
Azért szép próbálkozás.
Azt azért lemondhatnád, hogy egy félévemből, hogyan jutottál arra a következtetésre, hogy nem jártam be Magyarországot?
Arad,Kolozsvár stb ezek Magyarorszàgon vannak? :)
Làtom itt nem csak az "öregek" élnek a múltban :D Hahaha
"Kassa Szlovàkiában van ,Arad ,Kolozsvàr és Székelyudvarhely pedig Romániàban."
Nem mondod??? Basszus, mintha nem tudtam volna, még valamibe beleakarsz még kötni vagy elfogadod, hogy eddig a fegyverismereten és effektíven a katonai ismereteken kívül semmi újat nem tud adni a hadsereg.
Főként, hogy nem szükséges az ország megismeréséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!