Miért álmodok mindig az exemmel? Mit csináljak? 23/L
Figyelt kérdés
Van most egy barátom, aki tökeletes, jobb nem is lehetne. Nagyon szeretem es kötődök hozzá, de nem érzem azt a szerelmet amit az exemnél éreztem. De az exemben már nem tudok bízni, mert nem egyszer megcsalt, de ujra akarja kezdeni es szeret. Mit csináljak? Folyton vele álmodok. Az álmomban is mindig újrakezdjük.2017. febr. 15. 08:00
1/4 anonim válasza:
Teljesen normális, elmúlik egy idő után. Ne tulajdoníts neki a kelleténél nagyobb jelentőséget: természetes, hogy az emlékeidben több minden köt hozzá, mint az új barátodhoz, így álmodni is többször fogsz vele. Egy ideig.
2/4 anonim válasza:
Szerintem az a problémád, hogy korai volt az új kapcsolat. Lehet hogy még valamennyire szerelmes vagy az exedbe, és ezért nem tudsz úgy szeretni egy másik embert ahogy kéne. Azt semmi esetre sem ajánlanám hogy visszamenj az exedhez, aki megcsalt egyszer az meg fog mégegyszer is és lehet most is csak azért akarja újrakezdeni hogy belekavarjon a jelenlegi kapcsolatodba. Mondd meg az exednek hogy te nem akarsz vele lenni újra, aztán ne beszéljetek, úgy majd tovább tudsz lépni. Koncentrálj a mostani kapcsolatodra, legyen sok új élmény, olyanok is amik az exeddel már voltak. Így úgymond nem az exed fog eszedbe jutni ezekről sem...
3/4 anonim válasza:
Szerintem is normális, ha a volt pároddal álmodsz, van úgy, hogy én több év után még mindig álmodom vele.
És abban is igaza van az egyik válaszolónak, hogy még nem kellett volna ez az új kapcsolat, legfeljebb akkor, ha több szerelmet már nem akarsz az életben. Igaz, azt erőltetni nem lehet, de reméljük, nem akkor fog jönni, amikor már férjnél leszel.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :/
2017. febr. 16. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!