Olyankor mi van, amikor egy diák, azért nem vesz részt aktívan a testnevelésórán, mert egyes dolgokat nem mer megcsinálni?
Jó régi kérdés.
De szomorú, hogy még mindig kötélmászás, gerenda, gyűrű, bukfenc, kézenállás, szekrény a követelmény tesin és nem biztonságos, gyerekek, tinik számára motiváló, állóképességet javító, izmokat erősítő feladatok vannak.
Volt ilyen osztálytársam, ő sose öltözött át, csak annyi órára hogy ne legyen neki x óraszámnál több hiányzás, ami miatt automatikusan osztályzó vizsgára küldenék.
Ja igen, nálunk ha nem öltöztél át, és nem volt orvosi igazolás (havi baj miatt 1x lehetett felmentést kapni) akkor igazolatlan órának számított.
Mindig éppen megkapta a kettest, és kész, amúgy kitűnő tanuló volt.
Kb senkit nem érdekel a testnevelés ha továbbtanulsz.
Hát, én simán átbújtam a magasugró léc alatt... El lehet képzelni a többi produkcióm...
De kegyelemből azért átengedtek mindig, pedig volt olyan, hogy már tesicuccba átöltözve kiugrottam a sorból, utálom a tesiórát felkiáltással, és futásnak eredtem "világgá", a tanár meg futott utánam.
Nem akartam nyakam törni a szekrényen sem, úgyhogy inkább csak óvatosan felmásztam rá, és szintén óvatosan leereszkedtem a túloldalán.
A tériszonyomhoz pedig biztosan hozzájárult a kötél és a bordásfal.
Semmi gond, úgy csináld meg, ahogy tudod, lényeg, hogy túléld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!