Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Olyankor mi van, amikor egy...

Olyankor mi van, amikor egy diák, azért nem vesz részt aktívan a testnevelésórán, mert egyes dolgokat nem mer megcsinálni?

Figyelt kérdés
Például kötélmászás, gerenda, gyűrű, bukfenc, kézenállás, szekrény. Minden másban igyekszik, de ezeket, ha fizetnének érte, se tudná megcsinálni, mert fél.

2017. febr. 15. 03:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nálunk szerencsére megoldotta a tanár, hétvégéken el lehetett menni közös túrára az iskolával, ha részt vettél rajta, az kiváltotta az egyik osztályzandó feladatot egy 5-ösre.
2022. febr. 2. 23:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Hat ezek alap dolgok. Ha nemtud ertekelni mit csinaljon.. gondolom van vmi pszihologiai felmentes, h fejbe nem oke minden. En csak focizni nemvoltam hajlando mert utalom de minden mas 5os volt igy muszaly volt 4esre lezarni 😏
2022. febr. 3. 08:20
 13/16 anonim ***** válasza:
62%

Jó régi kérdés.

De szomorú, hogy még mindig kötélmászás, gerenda, gyűrű, bukfenc, kézenállás, szekrény a követelmény tesin és nem biztonságos, gyerekek, tinik számára motiváló, állóképességet javító, izmokat erősítő feladatok vannak.

2022. febr. 3. 08:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Volt ilyen osztálytársam, ő sose öltözött át, csak annyi órára hogy ne legyen neki x óraszámnál több hiányzás, ami miatt automatikusan osztályzó vizsgára küldenék.

Ja igen, nálunk ha nem öltöztél át, és nem volt orvosi igazolás (havi baj miatt 1x lehetett felmentést kapni) akkor igazolatlan órának számított.

Mindig éppen megkapta a kettest, és kész, amúgy kitűnő tanuló volt.

Kb senkit nem érdekel a testnevelés ha továbbtanulsz.

2022. febr. 3. 12:13
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én simán átbújtam a magasugró léc alatt... El lehet képzelni a többi produkcióm...

De kegyelemből azért átengedtek mindig, pedig volt olyan, hogy már tesicuccba átöltözve kiugrottam a sorból, utálom a tesiórát felkiáltással, és futásnak eredtem "világgá", a tanár meg futott utánam.

Nem akartam nyakam törni a szekrényen sem, úgyhogy inkább csak óvatosan felmásztam rá, és szintén óvatosan leereszkedtem a túloldalán.

A tériszonyomhoz pedig biztosan hozzájárult a kötél és a bordásfal.

Semmi gond, úgy csináld meg, ahogy tudod, lényeg, hogy túléld.

2022. febr. 3. 20:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem már régóta van felmentésem tesiből de mikor tesiztem sok mindent nem csináltam mert rám jött tőle a szorongás vagy ha kényszeríteni akartak dührohamot kaptam. Képtelen voltam megcsinálni nem is csináltam. Mindenkinek más az ilyen dolog, a lényeg hogy ne erőltessék különben nagy " törést" okozhat
2022. márc. 27. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!