Csak én utálom Harley Quinn-t?
Suicide Squad-ban látott Harley nyomába se ér a képregényes vagy a videójátékos verziónak.
Ez a mondat annyira nem fogott meg, hiszen, ha belegondolsz, Harley bármit megtenne Joker-ért, ő viszont fordítva nem.
És ha már Joker.
A Suicide Squad-os Joker rettenetes. Semmilyen, képregényes, élő szereplős, rajzfilmes, videójátkos vagy bármilyen más veruió nem hogy nyomába se, de inkább szégyent hoz rá, hogy ugyanzon a néven fut.
Amúgy én is bírom, hogy ennyire felkapott lett, főleg, hogy az ilyen "nagy fanok" szerintem egy képregényt sem olvastak.
Én is azt tudom mondani mint az 1. válaszoló.
Nekem amúgy tetszett a karakter, csak ha ezeknek az új Harley Quinn "rajongóknak" adnánk egy képet a Classic Harley-ről, nem tudnák meg mondani ki az. Tisztelet a kivételnek, engem csak az zavar, hogy mindent körülötte forgott/forog ha Harley Quinn-ről van szó.
Azért utálod csak mert őrültebb jokernél?
Uristen te nem vagy százas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!