Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek a szteroidot...

Lányok! Nektek a szteroidot használó, "felfújt" izmú férfiak vagy a naturál, konditerembe járó férfiak jönnek be?

Figyelt kérdés
Szerintetek még nézhet ki jól egy srác szegycsont vágás miatti heggel? Persze azért izmos, deva mellkasa nem egészen olyan mint egy egészséges férfié.

2017. febr. 11. 21:06
 1/9 anonim ***** válasza:

Nincs felfújt izom, de azért szeretem, ha valaki naturál.

Egy sima heggel nincs különösebb gond, de nem látom, mekkora a különbség a normál kinézethez képest. De hogy kinek mi néz ki jól, az igencsak relatív.

A párom amúgy vékony és azt mondja, izmot a tányérjára akar inkább. Rajta is akad, de nem sok. Én izmosabb akarok lenni, az ő kinézete nem rám tartozik, csak éljen elég egészségesen ahhoz, hogy még sok évtizedünk legyen együtt s ne legyen hájas. Némi aktivitás alap s egy bizonyos kor után szerintem célszerű gyúrni (korábban is, persze, ha az embernek hamar megjön az esze), de ebben benne van. A ködös távoli jövőben.

Esztétikailag a vékonyaktól a maximálisan kigyúrt naturálokig (s csak esztétikát nézve azon is túl, hisz a naturál max. nem valami sok, bár szerintem elég jól néz ki) sokminden bejön.

2017. febr. 11. 21:19
 2/9 anonim válasza:
Szerintem kifejezett ocsmány egy szteroidokkal felfújt izomkolosszus. Egy műtéti heg viszont nem ronthat annyit az összképen,hogyha valaki szereti a másikat,akkor gondolkodni kelljen azon a hegen.
2017. febr. 11. 22:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyik sem, mert a vékony pasikra bukom, de ha nagyon muszáj választani, akkor a természetes mértékben, ízlésesen izmos alkatra szavazok. A Michelin-gumibabára hajazó lufitornyoktól a hideg ráz, se nem egészséges, se nem esztétikus az ilyen test (és elárulom, hogy valójában igen kevés nőnek tetszenek a szteroidlovagok, ezt csak a férfiak hiszik). A hegekkel viszont semmi gond, kifejezetten vonzóak is tudnak lenni.
2017. febr. 11. 23:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem inkább az átlagosabb férfiak jönnek be, nem az annyira izmosak. Persze egy természetes keretek között, kondizásnak, edzésnek köszönhetően izmosabb férfi is vonzó, csak ne legyen túlzásba véve.

Ezen a képen például szerintem mind a négy "állapotában" jó a pasi teste, sőt az utolsó nekem már picit túlzás is, de azért még oké, ha már nem akar izmosabb lenni:

[link]

20L

2017. febr. 12. 00:10
 5/9 anonim ***** válasza:
A heggel pedig semmi probléma nincs, nem azzal fogok foglalkozni, ha szeretem az illetőt. Ez kimaradt az előbb, bocsi...
2017. febr. 12. 00:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát megdöbbentő váladzokat írtatok, és ez számomra pozitívum. :) Köszönöm szépen! :)
2017. febr. 12. 09:55
 7/9 anonim válasza:

Nézd,ízlések és pofonok ...

De szerintem a legtöbb nőnek inkább a vékonyabb szálkás izomzattal rendelkező pasik jönnek meg. Ez nem meglepő :)

2017. febr. 12. 10:26
 8/9 anonim ***** válasza:

#4 - azért, mert retardált, aki arra megy, hogy minél kevesebb elgyen a testzsírszázaléka. Baromi ronda, ha valakin nincs zsír, mintha beteg lenne.

Kérdező, a konditerembe járók már nem naturálok, és az összes létező haszontalan izmot jól felgyúrják. :D

2017. febr. 13. 12:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Előző, nincs haszontalan izom. Sok kondis pedig naturál. Ha azt mondod, hogy kb. minden versenyző és versenysportoló nem naturál (beleértve a naturál versenyzőket is), az igaz. De egy kondiba járó hobbi testépítő sokszor nem használ szert, mert egészségtudatos, türelmes és realista.

Aki cuccol, az is lehet kevésbé izmos, csak nem 3 év alatt gyúrta ki magát, hanem fél. Ránézésre szakértő szem kell, hogy lássuk, valaki cuccol-e. Sokszor vannak bizonyos jelek, persze, egyes szerek jellegzetes formákat adnak, de néha megállapíthatatlan. Ugyanúgy, olyanolyan összetételű izom épül, csak rásegítve a genetikára s persze kitolva a határt. Ésszel egy ideig még esztétikailag nincs gond (az egészségnek persze nem jó, max. a leglightosabbak, pl. egy kis tesztó, ami úgyis termelődik a testben).

2017. febr. 13. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!