Lányok! Nektek a szteroidot használó, "felfújt" izmú férfiak vagy a naturál, konditerembe járó férfiak jönnek be?
Nincs felfújt izom, de azért szeretem, ha valaki naturál.
Egy sima heggel nincs különösebb gond, de nem látom, mekkora a különbség a normál kinézethez képest. De hogy kinek mi néz ki jól, az igencsak relatív.
A párom amúgy vékony és azt mondja, izmot a tányérjára akar inkább. Rajta is akad, de nem sok. Én izmosabb akarok lenni, az ő kinézete nem rám tartozik, csak éljen elég egészségesen ahhoz, hogy még sok évtizedünk legyen együtt s ne legyen hájas. Némi aktivitás alap s egy bizonyos kor után szerintem célszerű gyúrni (korábban is, persze, ha az embernek hamar megjön az esze), de ebben benne van. A ködös távoli jövőben.
Esztétikailag a vékonyaktól a maximálisan kigyúrt naturálokig (s csak esztétikát nézve azon is túl, hisz a naturál max. nem valami sok, bár szerintem elég jól néz ki) sokminden bejön.
Nekem inkább az átlagosabb férfiak jönnek be, nem az annyira izmosak. Persze egy természetes keretek között, kondizásnak, edzésnek köszönhetően izmosabb férfi is vonzó, csak ne legyen túlzásba véve.
Ezen a képen például szerintem mind a négy "állapotában" jó a pasi teste, sőt az utolsó nekem már picit túlzás is, de azért még oké, ha már nem akar izmosabb lenni:
20L
Nézd,ízlések és pofonok ...
De szerintem a legtöbb nőnek inkább a vékonyabb szálkás izomzattal rendelkező pasik jönnek meg. Ez nem meglepő :)
#4 - azért, mert retardált, aki arra megy, hogy minél kevesebb elgyen a testzsírszázaléka. Baromi ronda, ha valakin nincs zsír, mintha beteg lenne.
Kérdező, a konditerembe járók már nem naturálok, és az összes létező haszontalan izmot jól felgyúrják. :D
Előző, nincs haszontalan izom. Sok kondis pedig naturál. Ha azt mondod, hogy kb. minden versenyző és versenysportoló nem naturál (beleértve a naturál versenyzőket is), az igaz. De egy kondiba járó hobbi testépítő sokszor nem használ szert, mert egészségtudatos, türelmes és realista.
Aki cuccol, az is lehet kevésbé izmos, csak nem 3 év alatt gyúrta ki magát, hanem fél. Ránézésre szakértő szem kell, hogy lássuk, valaki cuccol-e. Sokszor vannak bizonyos jelek, persze, egyes szerek jellegzetes formákat adnak, de néha megállapíthatatlan. Ugyanúgy, olyanolyan összetételű izom épül, csak rásegítve a genetikára s persze kitolva a határt. Ésszel egy ideig még esztétikailag nincs gond (az egészségnek persze nem jó, max. a leglightosabbak, pl. egy kis tesztó, ami úgyis termelődik a testben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!