Most nagyon gáz, hogy beszóltam neki?
Van egy fiú az osztályban, aki állandóan kritizál mindent. Jött egy új lány az osztályba év elején, szerintem és a többiek szerint is nagyon jól néz ki.
Ez a gyerek meg csak fikázza. Vastagnak találja a lábát, ami röhejes, mert ő meg eléggé húsos.De mindig ezt csinálja, ha valaki mutat egy jó nőt, akkor csak fintorog, mint valami hozzáértő, aki ezer nővel volt már.
Tegnap annyira idegesített már, hogy mondtam neki még szerencse, hogy érted rajonganak a csajok, van miből válogatni. Erre nagyon megsértődött,látszott, hogy nagyon megbántódott, kicsit sajnáltam is. Ti bocsánatot kénétek?
A srác csak egy fsz, aki a saját kudarcait ártatlanokon tölti ki. Olvasgass kicsit felnőtt párkapcsolatok témában, fêrfit és nőt is bőven találsz, aki még a kenyér drágulásáért is a másik nemet ócsárolja.
Én leszbikus vagyok, de ha egy pasas jól néz ki, akkor jól néz ki, na :D
Biztosan nem kérnék bocsánatot a helyedben, a leírás alapján megérdemelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!