Beszóltam egy 7 max 10 éves cigánynak Mit tegyek, féljek hogy jön a 20 éves bátyja, vagy ne is foglalkozzak vele?
Büszke lehetsz magadra!Merész és bátor vagy!
Az én sztorim:
Egy súlyosabb környéken sétáltunk az akkori barátommal.Ő az a vékony hosszabb hajú feminimebb tipusú pasas.A cigányok "kedvence".Állandóan beszólogattak neki és a szexuális beallitottságát firtatták.(Mindig utána üvöltözték,hogy buza vagy köcsög stb.) Aztán láttam mennyire rosszul esik neki...Megelégeltem (botor vagyok,nem kicsit :D ) aztán úgy elhajtottam ezeket mindig,hogy reagálni sem,mertek. Csak azt a "mivaaa?" Állatias hangot kinyögni :D engem sosem vertek meg.
Másik: a bátyám,a barátnője és én vártunk a 8. Ker gettó részén. Oda jött 2 kancigány meg pár puja és elkezdtek engem meg a tesóm barátnőjét szexuális felhívású dolgokkal traktálni.("demegbaaszlaaak"). Nem hagytak minket békén a tesóm félt,hogy kivégzik a csaj is.Én meg vérszemet kaptam és mondtam az egyiknek,hogy cigánnyal sosem feküdnék le,előbb a halál :D meg,hogy egy bunkó állat,hogy ilyeneket kiabál.
Erre felkészültem,hogy jön a verős rész...nem! Elmentek.
Ha megfelelő kiállásod van,és érzik,hogy nem félsz megúszod!
Éreztesd,hogy több vagy.
Na félj,ha elkapnak jelensd fel az esetet,ne csak a rendőrségen az igazgatónál is.Ilyet nem tehetnek!
Elkerülöd, annyit tehetsz. Volt egy haverom aki szó nélkül megverte bármelyiket, ha csúnyán nézett. Ha többen voltak akkor inkább még ő is kikerülte őket. Egy másik haver beszólt az egyiknek, utána a lépcsőház bejáratánál várták többen. Szerencsére másnap nem kellett mennie sehova, ezért megvárta amíg megunják.
5
Szeretnek ők mindenkit lebṳzįzni azért, mert többségük ferde hajlamú és ha nem egy másik csúnya roma emberrel találkoznak szembe, akkor érzelmileg kompromittálódnak, ez kényszeríti ki belőlük. A másik, hogy nagyon irigy népség, a náluk külsőre és agyilag épületesebb embereket nem szeretik. A magyarokat a rasszista cigányok eleve bṳzįnak hívják. Ez ösztöndíj osztáskor hallható, amikor a kocsmából kijövet ezt óbégatják a magyarokra. A 3 éves roma gyereknek az első szó amit megtanítanak, hogy gẻnyó, bṳzį, kὄcsὄg. Az életcéljuk a szaporodás, ez felülír mindent, nektek ezért tettek célzásokat.
Nem vagyok rasszista de a többségük ilyen, ez a természetük. A normális romák dolgát is nagyon megnehezítik, nemcsak a magyaroknak az életét keserítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!