Szeretném meghívni egy Youtube csatorna tagjait, nem tudom, ki mennyire ismeri őket ( Neebs Gaming) ide Debrecenbe, , szeretnék találkozni velük, meg szerintem jó lenne a varosnak is, mert akkor terjedne a híre, Hogyan csináljam, vagy jó ötlet-e?
Segítek: nem fognak külföldről Dbrecenbe jönni.
A jegyüket oda-vissza te állnád? Beszélsz elég jól angolul? Fizetnéd a szállásukat + költségeket?
Minek terjedne a híre? Debrecennek? Nem hinném. A csatornánK? Van 1 millió feliratkozójuk, megoldják maguktól.
1.lépés megtudod az elérhetősüket pl: e-mail cím.
2.lépés vagy te,vagy egy ismerősöd megírja nekik angol nyelven a levelet.A levélben bemutatkozol,mellékelsz magadról fényképet,mellékelsz fényképet arról,hogy ők hol lennének,és hogy hogyan is szeretnéd ezt a találkozót.Természetesen szépen illedelmesen fogalmazod meg a levelet,hogy ha őket is érdekelné.Megadod a telefonszámodat is,és lényegében úgy fogalmazod meg a levelet,hogy nagy megtiszteltetés lenne számodra stb.És ha rajtad kívül van több Debreceni rajongójuk is azokkal is felveszed a kapcsolatot,közös fénykép,hogy mégis lássák hogy miről van szó.És ez teljes mértékben önköltséges ! Neked kell állni az utazást ide,és vissza plusz a szállást,étkezést.
3.lépés ha nem reagálnak,vagy azt válaszolják hogy köszönjük,de inkább most nem akkor is írj még egy e-mailt,hogy köszi a választ akkor majd legközelebb.
Felejtsd el.
Hány éves vagy? Mert szerintem 18 alatt, úgy pedig a költségek fizetése nulla esélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!