Google youtuneon ha parner vagy ellenőrzi hogy pl gameplay videónál eredeti a játék amiről készíted?
Figyelt kérdés
youtube gameplaycsatornát szeretnék indítani de mivel még a gépre is 3 évig kellett spórolnom nem nagyon engedhetek meg magamnak permieres játékokat... Az lenne a kérdés hogy azt ellenőrzi e valaki vagy lehet problémám abból ha először tört játékokról csinálnék videót,ha lenne elég néző és partner lennék később a bevételből már megvenném a videón szereplő játékokat,tört játék csak addig menne még nincs bevétel amiből meg tudom venni a játékokat a videózáshoz szerintetek ez így megoldható lenne vagy muszáj lenne rögtön kezdésnél megvenni mindent... tudom hogy törttel tisztességtelen de hazai helyzetek miatt csak fent leírt módon tudnám megoldani...2015. júl. 21. 18:20
1/7 anonim válasza:
El se jut odáig a csatorna hogy híres legyen...
3/7 anonim válasza:
Akik azért kezdenek el videózni, hogy megéljenek belőle sosem jutnak el a partnerségig. Amúgy meg ha nincs pénzed felejtős ahhoz, hogy igényes videós legyél sok mindenre van szükség...nem csak gép és játék kell...
4/7 A kérdező kommentje:
Megélni nem akarok belőle,persze menne magán célra is a pénzből de először fejlesztésekre menne és egyéb dolgokra hogy minél jobb minőségű videókat készíthessek,gép árával együtt maximum 400ezerrel tudok belefogni az a legnagyobb gond,mikrofont igény szerint tudok szerezni jó minőségűt is,de ha belegondoltok a tirexi féle perpatvarba nem olyan nehéz feldobni egy csatornát kivéve ha csal a statisztika...ez csak afféle hobbi ha már játszok,és van akit érdekel 1-2 teszt szívesen csinálom.főként ebben a tört játékos dologban csak az érdekel hogy egyáltalán fel e tehetem az ilyen videókat nem igazán a megélhetés a partnerséggel mert a nélkül is van mit ennem és fizetni is tudom a számlákat,mivel szeretek ilyenekkel foglalkozni,játszani,modellezni így 80-90%ban annak a finanszírozására jönne jól a plusz pénz.
2015. júl. 22. 12:38
5/7 anonim válasza:
Neked ebből nem lesz pénzed, nem kell aggódni...
6/7 A kérdező kommentje:
Ebben sose lehetsz biztos,másfél 2 év múlva mutatnék egy nyomtatványt vagy akármit youtube-s bevételekről mit mondanál?
2015. júl. 22. 17:36
7/7 anonim válasza:
Akár nyilvánosan kérek elnézést. De amíg normális mondatokat nem tudsz írni, addig maximum viccnek jók a munkáid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!