Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van valakinek kedve vitatkozni?

Van valakinek kedve vitatkozni?

Figyelt kérdés
Persze nem az anyázós ordítozásra gondolok hanem normális emberi komunikációra. Sajnos kevés olyan ember van akivel ezt lehetne.

2017. febr. 6. 15:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Soha nem értettem mit tudnak az emberek szeretni a metal zenében? Tudom, hogy rengetegen szeretik de nem fér a fejembe mit esznek rajta. Se dallam, ritmus, refrén nem fedezhető fel benne egy idegesítő csörömpölős, ordibálós zaj."

És odaír egy témát ami kb. ízlés kérdése. Beszarok xDDD

2017. febr. 6. 17:13
 12/16 anonim ***** válasza:

Na igen, a rock/metál zenéről rengeteg rossz sztereotípia kering, amikbe úgy látom, hogy a kedves 10-es válaszoló is beleesett.

Nyilván aki laikus ezekhez az irányzatokhoz, az nem tudhatja, de mind a rock, mind a metál kifejezés csak egy gyűjtőfogalom, ezen belül rengeteg alfaja van mindkettőnek.

Persze, mindkettőnél megvan az ordibálós/csörömpölős/dallamtalan fajta, de ez csak egy-két ágazata a nagy egésznek, és ezeket speciel én se szeretem.

De csak, hogy 1-2 példával éljek, az AC/DC-ről például sokan úgy tartják, hogy sikoltozós, dallamtalan zenét játszanak, de ne mondja már nekem senki, hogy például ennek a dalnak a refrénje, nem ragad meg rögtön az ember a fejében:

https://www.youtube.com/watch?v=vVf6GJHkSHE

Úgy, ahogy a metálzene is ki tud termelni magából gyönyörű, érzelmes balladákat, mint például ezt itt:

https://www.youtube.com/watch?v=TWrMnb2NvXM

2017-et írunk, itt lenne már az idő, hogy elszakadjunk attól a tévhittől, hogy a gitáralapú zenéket a Sátán találta ki.

2017. febr. 6. 17:41
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm 12-es,ilyen értelmes vitára gondoltam csak ezt íny nehéz volt megfogalmazni.
2017. febr. 6. 17:44
 14/16 anonim ***** válasza:

10-es vagyok!

AC/DC az zenét játszik én szeretem pár számát. Nirvanat is kedvelem és az indie rockot is. Én nem a műfaj neve alapján határozom meg, hogy mi tetszik es mi nem.

Miközben hallgatok egy zenét becsukom a szemem és hallom ahogy felépül a hangokból ez kivált belőlem egy érzést ami alapján vagy tetszeni fog vagy nem. De a metal zenék valahogy nem állnak össze a fejemben.

Egy ordibálós,durva, jellemtelen műfaj.

Számomra itt kezdődik a zene:

[link]

És itt ér véget:

[link]

2017. febr. 6. 17:58
 15/16 Firedoom ***** válasza:
Vita is, metal is felolem johet, bar a kettot egyutt nehezen tudom elkepzelni. A zenei izles nem nagyon kepezhet vita alapot (jobb esetben), de ha dobsz egy temat akkor szivesen beszallok.
2017. febr. 6. 18:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Nálam van eladó vita. fél óra 3000 forint, érdekel?
2017. febr. 6. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!