Volt már valakinek ilyen érzése?
Figyelt kérdés
Én ma rátaláltam az Undertalere és egyszerűen beleszerettem a játékba és a fan mades animációiba.Olyan szinten hogy legszívesebben abban a világban élnék,mert ott sokkal több izgalom van mint a valós világban ahol most élek.Folyamatosan ez is jár a fejemben.És én amiatt érzek szomorúságot hogy nem abban a világban élhetek.Normális válaszokat köszönöm.2016. dec. 31. 19:53
1/2 anonim válasza:
Távol-keletiek millióinak ez az érzése és élménye. Bár világszerte gyakori a játékfüggőség.
Hú, ha belegondolok, hosszú évek óta nem játszom semmivel (a hosszú f.omat leszámítva), de hát annyi érdekesebb dolog létezik a világban. Néha azért lecsúszik egy-egy logika játék. :)
2/2 anonim válasza:
Persze, hogy volt. Sőt még most is.
Rfactor, Live for speed.
Ingyen autó, nem fogy ki a benzin, egyedül, vagy haverokkal az egész pályán és a szervek se jönnek oda szórakozni, ha "véletlen" 50 métert csúszol keresztbe.
Ilyen világban szívesen élnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!