Volt már olyan, hogy egy megérzésetekben nagyon biztosak voltatok és mégsem jött be?
Figyelt kérdés
Tudom, ez gyakori dolog. De én most arra gondolok, ha eddig a legtöbb erős megérzésetek bejött és mondjuk volt egy ami nem. Nem tudom érthetően leírni, de a lényeg hogy hónapok óta nagyon erős megérzésem van egy konkrét dologgal kapcsolatban, hogy meg fog történni az a bizonyos dolog és az nagyon rossz lesz. De szinte érzem, és már bele is törődtem. Idegen nekem ez az érzés és félek hogy valóban meg fog történni....2017. febr. 3. 23:48
1/2 anonim válasza:
Igen volt, félig meddig. Egyszer nagyon rossz érzésem volt egy nyaralással kapcsolatosan, úgy éreztem valami a reptérrel kapcsolatosan lesz rossz. Igazából történtek is rossz dolgok, de nem annyira rosszak mint amire gondoltam. Viszont a szállással nagy baj volt, meg sorozatosan történtek az apró meg a kicsit nagyobb kellemetlenségek az egész nyaralás alatt. Szóval lényegében a megérzésem félig jó volt, mert azt érzetem hogy lesznek gondok, csak máshogy valósultak meg:D Ettől függetlenül lehetséges hogy a te megérzésed nem fog még ennyire se beteljesülni.
2/2 anonim válasza:
Igen előfordulhat. Tudod én nem hiszek semmibe különösebben de erre mondanák, hogy a vonzás törvénye... amikor elképzelsz egy adott szituációt és nagyon elviszed magad abba az irányba és nagyon nagyon foglalkoztat a dolog éééés bele is éled magad...beleképzeled a helyzetbe akkor ezzel a kattogással beleéléssel valóban ezt éred el, hogy meg is történjen. Mint mikor azt mondja az ember, hogy jókedvem lesz és neki áll mosolyogni elöbb utóbb a sok mosolygástól tényleg jó kedved lesz. Legalábbis sok embernél bevállhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!