Olyan emberek, akiknek nincs egy barátja se, nincs munkája, sikertelen az élet minden területén, beteges is, hogy tartotok ki?
Egy éve még én is így voltam. Most pedig nagyon boldog menyasszony vagyok. :)
Egészségi problémák: elkezdtem egészségesen táplálkozni (paleo). Amennyit bírtam, mozogtam is.
Lelki gondok: pszichológus. Ez a magányon is segített, elkezdtem rendbehozni a kapcsolataimat.
Munka: keresgéltem és előbb utóbb találtam.
Én egyetemet végeztem, és még az egyetemi évek alatt diagnosztizáltak nálam skizofréniát.
Napjaimat a vásárlás teszi ki, Hugo Boss, Gucci, Ralph Lauren.
igazából szeretek kávézóba járni, éttermekbe, cukrászdába.
Így telnek napjaim már több éve.
Köszönöm a válaszokat!
Próbálom magam lefoglalni: szoktam olvasni (könyvek, újságok), játszani gépen, sorozatokat nézni, házimunkákat végzek, eljárok bevásárolni (tudom nem nagy dolog).
Próbálok egészségesen enni és végzek testmozgást mindennap.
De amikor egy kis időre belegondolok, hogy mégis hol tart az életem, hogy minden volt osztálytársam (mind általános, mind középiskolai) elment mellettem, akkor nagyon elszoktam szomorodni, úgy érzem nincs kiút, bárhogy is próbálkoznék.
Azt tudni kell még rólam, hogy én olyan gyűlöletet érzek az apám iránt ami leírhatatlan és nem tudom kizárni az életemből mert egy fedél alatt lakunk (nem tart el, nem fogadok tőle semmit el, egyébként is már jó ideje külön kasszán van az egész család, húgom, anyám és én együtt, ő magába)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!