Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Olyan emberek, akiknek nincs...

Olyan emberek, akiknek nincs egy barátja se, nincs munkája, sikertelen az élet minden területén, beteges is, hogy tartotok ki?

Figyelt kérdés
2017. jan. 30. 12:05
 1/10 A kérdező kommentje:
+ családi élet is gyötrelmes
2017. jan. 30. 12:06
 2/10 A kérdező kommentje:
még tanuló vagyok, egyetemen, de ott is elbuktam a végén, tehát csúszok..
2017. jan. 30. 12:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Hogy változtassak az életemen? Úgy hiszem, az egészségügyi problémákkal kellene kezdenem, de évente kijön egy újabb..
2017. jan. 30. 12:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Úgy hogy lefoglalom magam mindenféle dologgal (olvasás, netezés, filmezés, stb.)
2017. jan. 30. 12:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem érdekel a korod, nemed, ha ki akarod magad panaszkodni, szívesen meghallgatlak.
2017. jan. 30. 12:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy éve még én is így voltam. Most pedig nagyon boldog menyasszony vagyok. :)

Egészségi problémák: elkezdtem egészségesen táplálkozni (paleo). Amennyit bírtam, mozogtam is.

Lelki gondok: pszichológus. Ez a magányon is segített, elkezdtem rendbehozni a kapcsolataimat.

Munka: keresgéltem és előbb utóbb találtam.

2017. jan. 30. 12:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Én egyetemet végeztem, és még az egyetemi évek alatt diagnosztizáltak nálam skizofréniát.

Napjaimat a vásárlás teszi ki, Hugo Boss, Gucci, Ralph Lauren.

igazából szeretek kávézóba járni, éttermekbe, cukrászdába.

Így telnek napjaim már több éve.

2017. jan. 30. 12:37
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Próbálom magam lefoglalni: szoktam olvasni (könyvek, újságok), játszani gépen, sorozatokat nézni, házimunkákat végzek, eljárok bevásárolni (tudom nem nagy dolog).

Próbálok egészségesen enni és végzek testmozgást mindennap.

De amikor egy kis időre belegondolok, hogy mégis hol tart az életem, hogy minden volt osztálytársam (mind általános, mind középiskolai) elment mellettem, akkor nagyon elszoktam szomorodni, úgy érzem nincs kiút, bárhogy is próbálkoznék.

Azt tudni kell még rólam, hogy én olyan gyűlöletet érzek az apám iránt ami leírhatatlan és nem tudom kizárni az életemből mert egy fedél alatt lakunk (nem tart el, nem fogadok tőle semmit el, egyébként is már jó ideje külön kasszán van az egész család, húgom, anyám és én együtt, ő magába)

2017. jan. 30. 12:46
 9/10 A kérdező kommentje:
Szégyellem a jelenlegi helyzetem, nem is szívesen találkozok ez miatt senkivel, nem akarom azt sem, hogy sajnálva legyek, és azt sem hogy megvetve
2017. jan. 30. 12:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Írj s segítek ha szeretnéd. :)
2017. jan. 30. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!