Hogy találom meg a legfőbb célom?
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok még, de úgy érzem nem azt a szakmát tanultam meg amit kellett volna.. nem érzem jól magam a jelenlegi életemben és munkahelyet is szeretnék váltani.. de nemtudom hol kezdjem. Gondolom nem én vagyok ebben a helyzetben egyedül.. sokat gondolkodztam már azon, hogy mit szeretek csinálni, vagy miben vagyok ügyes de még nem igazán találtam rá választ, hogy mit is kéne elkezdenem.. van valaki aki hasonlót élt át ? miben találta meg a választ ? mennyi idő kellett ehhez ?2017. jan. 26. 10:38
1/2 anonim válasza:
Legfőbb célod elérni tökéletességet. Mindenkinek végtelen jót akarást.
Deee... szerintem te egy kisebb célra gondoltál itt.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen valószínűleg...meg akarom találni a helyem a világban ahol a legjobbat adhatok át.. és nyomot hagyhatok.. de igazából azt sem tudom hol kezdjem.. rengeteg dolgot ki kéne próbálnom ahhoz, hogy megtudjam miben vagyok igazán tehetséges és azt csinálni.. de hogy kezdjem ? :D volt valaki már hasonló helyzetben ?
2017. jan. 26. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!