Lehet valaha pozitívum az életemben?
Brühühü, fürödj a könnyeidben, attól sokkal jobb lesz..
Több milliárd ember van aki szívesen cserélne veled, sokkal nyomorúságosabb élethelyzetek vannak. Stephen Hawking sem sajnáltatta magát, odatette magát és dolgozott. Tanulj, dolgozz, ismerkedj, szórakozz, mi áll az utadba? Lehet hogy Magyarország szintjén nehéz a helyzeted, de van mit enned, tudsz fejlődni, tanulni, van ahol egészséges gyerekként 13 órát dolgoznál hogy ehess. Ne sajnáltasd magasd, nyomjad neki és érd el amit akarsz.
1-es, abban teljesen egyetértek, hogy oda kell tenni az embernek magát és kihozni mindenből a maximumot, de hogy ítéled meg a kérdezőt, ha egy percig se kellett az ő helyében lenned? Egészségesként, kívülállóként könnyű tanácsokat osztogatni.
Én azt javaslom a kérdezőnek, hogy hajtsák fel a legjobb orvoskat ezen a területen, ha kell vegyen igénybe természetgyógyászt is, mert addig, amíg valamilyen szinten nincs stabilizálva a fizikai állapot, addig nehéz ép egyről a kettőre jutni.
"de hogy ítéled meg a kérdezőt, ha egy percig se kellett az ő helyében lenned? Egészségesként, kívülállóként könnyű tanácsokat osztogatni."
Ő kért tanácsot kívülállóktól. Amúgy meg azt gondolom hogy mindenkinek megvan a maga baja, de attól nem lesz jobb ha dagonyázol az önsajnálatban, ezt megtanultam. Én testileg teljesen egészséges vagyok, de sajnos tizenéves korom óta küzdök depresszióval. Ebben a betegségben aztán könnyű sajnálni magad és fetrengeni a saját mocskodban(képletesen persze), de egy idő után megpróbáltam változtatni rajta és jobb a helyzet. Rendesen szedem a gyógyszert, sokat mozgok, egészségesen étkezem, mindent megteszek hogy normális életem legyen. Baromi rosszul hangzik ez a bőrbetegség, de ettől még nem fog a társadalom a tenyerén hordozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!