Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valaki segítsen mit mondjak neki?

Valaki segítsen mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
van egy 13 éves unokahugom.Nagyon jó a kapcsolatom vele ,és elmondott nekem egy olyan dolgot amit senkinek sem.Egy kicsit sokkolt. El mondta hogy van egy 19 éves pasija amire én nem tudtam neki válaszolni.Mit kellett volna mondanom neki?

#kislánymég pasi 19
2017. jan. 25. 15:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt hogy ne akarjon gyereket kiskorúként , ez nem a Közel- kelet . A srácnak írnék hogy lépjen le vagy yardot küldenék ha nem teszi . Ezen események után a következő a lenne szülei értesítése .
2017. jan. 25. 15:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Azért ez nem semmi. Ülj le, és beszélj vele. Beszéld le őt erről a pasiról, mert nagyon könnyen megronthatja, és ez majd az egész életére kihatással lesz. Naiv még, semmit sem tud a pasikról. Rád biztosan hallgatna.
2017. jan. 25. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!