Szűz, én nem szűz, segitsen valaki, mit mondjak?
Figyelt kérdés
na szóval, barátnőm szűz, én meg már nem ... tudja ,hogy nem vagyok szűz és beképzeli magának ,hogy én összefogom hasonlítani őt a volt barátnőmmel és parázik a dologtól .
mit mondjak neki ami segít vagy lenyugtatja?
2015. febr. 28. 23:09
1/7 anonim válasza:
Mond neki hogy senkit nem hasonlítasz soha a másikhoz, csak a strigulákat húzod a falon:XDDD
2/7 anonim válasza:
Egyszeruen csak mond meg neki hogy ot szereted es biztos vagy benne hogy olyan lesz mintha most veszitened el, vagy hogy ez teljesen mas lesz mert o a legfontosabb szamodra es ne kepzelje azt hogy az exeddel jobb volt mert vele lesz a legjobb.. Valami ilyesmit
3/7 A kérdező kommentje:
már mondtam, hogy nemfogom őket összehasonlítani.. nagyon szeretem nem lesz gond meg minden dehát nem száll le a témáról..de azért köszi a válaszokat :)
2015. febr. 28. 23:25
4/7 anonim válasza:
mért gondolom az a nemek igazából fordítva vannak?! :D vagy magáról beszél a kérdező és ő a szűz ?
5/7 A kérdező kommentje:
nincsenek forditva a nemek és nem is magamról beszélek de azért nice try ...
2015. febr. 28. 23:58
6/7 anonim válasza:
Mondd neki azt, hogyha előbb találkoztál volna vele, biztosan neki adtad volna a szűzeséged. De te akkor még nem tudtad, hogy találkozol egy jobb lánnyal, aki jobban megérdemli, és most már amit tudsz tenni, az csak az, hogy megteremted neki a legjobbat.
7/7 A kérdező kommentje:
ez nagyon jóó amit most mondtál nagyon köszönöm !!!!! :)
2015. márc. 1. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!