Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz, én nem szűz, segitsen...

Szűz, én nem szűz, segitsen valaki, mit mondjak?

Figyelt kérdés

na szóval, barátnőm szűz, én meg már nem ... tudja ,hogy nem vagyok szűz és beképzeli magának ,hogy én összefogom hasonlítani őt a volt barátnőmmel és parázik a dologtól .

mit mondjak neki ami segít vagy lenyugtatja?

2015. febr. 28. 23:09
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Mond neki hogy senkit nem hasonlítasz soha a másikhoz, csak a strigulákat húzod a falon:XDDD
2015. febr. 28. 23:10
 2/7 anonim válasza:
Egyszeruen csak mond meg neki hogy ot szereted es biztos vagy benne hogy olyan lesz mintha most veszitened el, vagy hogy ez teljesen mas lesz mert o a legfontosabb szamodra es ne kepzelje azt hogy az exeddel jobb volt mert vele lesz a legjobb.. Valami ilyesmit
2015. febr. 28. 23:16
 3/7 A kérdező kommentje:
már mondtam, hogy nemfogom őket összehasonlítani.. nagyon szeretem nem lesz gond meg minden dehát nem száll le a témáról..de azért köszi a válaszokat :)
2015. febr. 28. 23:25
 4/7 anonim ***** válasza:
mért gondolom az a nemek igazából fordítva vannak?! :D vagy magáról beszél a kérdező és ő a szűz ?
2015. febr. 28. 23:29
 5/7 A kérdező kommentje:
nincsenek forditva a nemek és nem is magamról beszélek de azért nice try ...
2015. febr. 28. 23:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Mondd neki azt, hogyha előbb találkoztál volna vele, biztosan neki adtad volna a szűzeséged. De te akkor még nem tudtad, hogy találkozol egy jobb lánnyal, aki jobban megérdemli, és most már amit tudsz tenni, az csak az, hogy megteremted neki a legjobbat.
2015. márc. 1. 11:55
 7/7 A kérdező kommentje:
ez nagyon jóó amit most mondtál nagyon köszönöm !!!!! :)
2015. márc. 1. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!