Aki tini korában emos vagy hasonló "stílusú" volt mikor hagyta abba?
Illetve miért tetszett meg neki.
Most milyen "stílusú" vagy ?
Pozitív vagy negatív dolog volt az életedben ?
Huhuuu! De még milyen szinten megvolt ez a sajátos korszakom. Igaz, rövid ideig, karcsú másfél évig tartott. 14-15 éves koromban zajlott ez le; tipikusan az a nagy lázongó voltam persze hol mély, hol magasabb ponton.
Igazából nekem nem az, hogy tetszés, hanem befolyás volt az igazi mozgatórugója. Ebből már leríhat az persze, hogy nem az önálló véleményemről voltam anno híres, és hát az ilyen tinik feje merre megy? Amerre fújja őket a szél. Na nálam ezt a ráhatást egyik akkori nagy rocker barátnőm adta. Alapból megvolt bennem ennek a rocker-emo-punk-goth stb. stílusnak a szeretete, mert kiskoromtól rockzenén nevelkedtem, aztán jött ez az ominózus barát, és hát paff, ez lett belőle.:)
Jelenleg kedves kérdező egy angol szóval jellemezném magamat, amolyan "basic", ha definiálnom kéne, talán olyan "tömegbe illő", tehát nem az a kitűnök minden áron fajta vagyok, mint anno.:)
Rám negatív hatással volt abszolút, a sátánista korszakom akkor volt köszönőviszonyban velem, a családommal meglévő rossz viszonyomra rátett egy lapáttal, és depressziós is lettem miatta a túlzott elszigetelődés és különcködés miatt, amiből nehezen lábaltam ki, de sikerült, szerencsére:)
Nagy részt iskola befejezése után mikor kikerülnek a való életbe, családot alapítanak stb. De sokan már középiskola közepe fele leszoknak róla és normalizálódnak az emberek.
Én nagy rocker voltam még 9. osztályig, utána meg egy átlag lettem és ezt láttam a környezetemen is, hogy nagyjából abban a korszakban visszaalakultak.
Gimis éveim elején voltam emos. Ez annyit jelentett hogy megnövesztettem a hajam, vasaltam,sötétebb ruhákba jártam és olyasmiket hallgattam mint pl Black veil brides, escape the fate, vanna, meg sok sok amerikai hardcore/inkább metalcore bandákat. Szóval lehet annyira nem is emos voltam, viszont az olyan stílusú lányok nagyon a gyengéim voltak/jelenleg is.
Most ilyen alter/ visszafogott hipster keverék vagyok. Érdekes mert ha leírnám milyen ruhákba járok lehet ellennék könyvelve, viszont élőbe baromira visszafogottnak és szerénynek nézek ki. :)
Zeneileg tényleg mindent hallgatok de köztük nagyon sok komolyzene,alter, meg elektronikus is de ilyen elvontak amire azt mondanád hogy drogos zenék. :)
Érdekes mert pozitív dologként éltem meg, viszont hiányoznak dolgok amik akkor voltak és ezért gyakran lerombolódok lelkileg. De lehet ezért is voltam annak idején "emos" mert merengősebb típus vagyok. 21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!