Nem voltam emós, de anno nekem is nagyon tetszettek és én is olyanná akartam válni. 14-15 éves énem azt akarta, hogy 18 évesen már full úgy nézzek ki. De nem telt el sok év, 2 év után már röhejesnek tartottam az egészet, pláne most. Én nem nevezném negatívnak, inkább pozitívnak sorolnám, mivel akkori énem úgymond felnézett (Istenem) rájuk.
2017. jan. 24. 22:26
2/13 A kérdező kommentje:
Én az voltam 13-15 éves korszakomban.Nekem is "tetszett".Hát most már valóban vicces látni az akkori képeket stb.Akkor nem volt rossz mert baráti kör is ilyen volt.Meg az emos scene csajok jók voltak a suliban :D
2017. jan. 24. 22:29
3/13 anonim válasza:
én csak olyan stílusú akartam lenni,de egyrészt nem voltunk olyan anyagi helyzetben,hogy megtegyem,hogy sok emo féle ruhát vegyek,másrészt meg göndör a hajam,és nem tudtam szépen hajat vasalni akkoriban,mert ugye az emoknak mind egyenes hajuk volt.de nekem tényleg nagyon tetszett az a stílus,irigyeltem azokat a lányokat,akik úgy tudtak kinézni.Mondjuk idősebb testvéreim szánalmasnak tartották,de én bírtam.12-13 éves körül voltam akkor.Aztán ahogy ment ki a divatból,én is elfelejtettem,nem különösebben érdekelt.Viszont lelkiekben mindig emo voltam szerintem ,még most is
Az egész stilust a' rockerektől és punkoktól meg a' Hard Core-osoktól loptátok és így őket főleg a' rockereket EMOnak nézik . Kitványak hányingerem van tőletek .
Egy rohadt EMO zenekar nem fog felérni soha a' Judas Priest-hez vagy az Iron Maiden-hez !
2017. jan. 27. 16:50
5/13 A kérdező kommentje:
Utolsó.A mi érzelmezésünkben az emo nem a vagdosás meg a sírás depresszió megnyilvánulása volt.
Csak egy öltözködési stílus ami hasonlított a rockerek vagy punkosok öltözködéséhez.Ennyi különbséggel hogy nem vettük át a többi dolgoz pl: kötözködés lerészegedés stb (nem általánosítok ne vedd magadra)
Ezt a vagdosást nem tudom honnan szeded :D
2017. jan. 28. 15:14
6/13 A kérdező kommentje:
Az meg hogy ki milyen zenét hallgat...tök mind1.
Azt hozzá kell tenni hogy ennek a régi stílusnak voltak meghatározó zenekarai itthon (anti fittnes stb) na ezeket nem szerettem.
Azért beszélek múlt időbe mert ezeknek a stílusoknak már annyi akár mennyire is rugkapálózol.
2017. jan. 28. 15:18
7/13 anonim válasza:
A' Heavy Metalnak soha nem lesz annyi !
Lesznek új bandák akik új számokat írnak .
2017. jan. 28. 17:34
8/13 A kérdező kommentje:
Értem igazad van.Én az ilyen divat stílusokra gondoltam.Félre értettük egymást.
2017. jan. 28. 21:08
9/13 anonim válasza:
Nekem elég alternatív stílusom volt tinikoromban, nem kimondottan emo de szimpatizáltam velük, meg világéletemben imádtam a punk-rock, alternatív rock zenéket. Aztán sokszor kinéztek, csúfoltak, amiből egy idő után elegem lett, és hétköznapin kezdtem öltözni, de mivel nem voltam önmagam, rosszul éreztem magam. Most kezdek újra magamra találni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!