Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki tini korában emos vagy...

Aki tini korában emos vagy hasonló "stílusú" volt mikor hagyta abba?

Figyelt kérdés

Illetve miért tetszett meg neki.

Most milyen "stílusú" vagy ?

Pozitív vagy negatív dolog volt az életedben ?

2017. jan. 24. 22:17
1 2
 1/13 Clay Morrow ***** válasza:
Nem voltam emós, de anno nekem is nagyon tetszettek és én is olyanná akartam válni. 14-15 éves énem azt akarta, hogy 18 évesen már full úgy nézzek ki. De nem telt el sok év, 2 év után már röhejesnek tartottam az egészet, pláne most. Én nem nevezném negatívnak, inkább pozitívnak sorolnám, mivel akkori énem úgymond felnézett (Istenem) rájuk.
2017. jan. 24. 22:26
 2/13 A kérdező kommentje:
Én az voltam 13-15 éves korszakomban.Nekem is "tetszett".Hát most már valóban vicces látni az akkori képeket stb.Akkor nem volt rossz mert baráti kör is ilyen volt.Meg az emos scene csajok jók voltak a suliban :D
2017. jan. 24. 22:29
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
én csak olyan stílusú akartam lenni,de egyrészt nem voltunk olyan anyagi helyzetben,hogy megtegyem,hogy sok emo féle ruhát vegyek,másrészt meg göndör a hajam,és nem tudtam szépen hajat vasalni akkoriban,mert ugye az emoknak mind egyenes hajuk volt.de nekem tényleg nagyon tetszett az a stílus,irigyeltem azokat a lányokat,akik úgy tudtak kinézni.Mondjuk idősebb testvéreim szánalmasnak tartották,de én bírtam.12-13 éves körül voltam akkor.Aztán ahogy ment ki a divatból,én is elfelejtettem,nem különösebben érdekelt.Viszont lelkiekben mindig emo voltam szerintem ,még most is
2017. jan. 25. 00:34
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem vagdossátok magatokat ,csak az ütő erekre vigyázatok ,mert elvérezhettek !

Tudom ,hogy nem akartok öngyilkosok lenni !

Az egész stilust a' rockerektől és punkoktól meg a' Hard Core-osoktól loptátok és így őket főleg a' rockereket EMOnak nézik . Kitványak hányingerem van tőletek .

Egy rohadt EMO zenekar nem fog felérni soha a' Judas Priest-hez vagy az Iron Maiden-hez !

2017. jan. 27. 16:50
 5/13 A kérdező kommentje:

Utolsó.A mi érzelmezésünkben az emo nem a vagdosás meg a sírás depresszió megnyilvánulása volt.

Csak egy öltözködési stílus ami hasonlított a rockerek vagy punkosok öltözködéséhez.Ennyi különbséggel hogy nem vettük át a többi dolgoz pl: kötözködés lerészegedés stb (nem általánosítok ne vedd magadra)

Ezt a vagdosást nem tudom honnan szeded :D

2017. jan. 28. 15:14
 6/13 A kérdező kommentje:

Az meg hogy ki milyen zenét hallgat...tök mind1.

Azt hozzá kell tenni hogy ennek a régi stílusnak voltak meghatározó zenekarai itthon (anti fittnes stb) na ezeket nem szerettem.

Azért beszélek múlt időbe mert ezeknek a stílusoknak már annyi akár mennyire is rugkapálózol.

2017. jan. 28. 15:18
 7/13 anonim ***** válasza:

A' Heavy Metalnak soha nem lesz annyi !

Lesznek új bandák akik új számokat írnak .

2017. jan. 28. 17:34
 8/13 A kérdező kommentje:
Értem igazad van.Én az ilyen divat stílusokra gondoltam.Félre értettük egymást.
2017. jan. 28. 21:08
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem elég alternatív stílusom volt tinikoromban, nem kimondottan emo de szimpatizáltam velük, meg világéletemben imádtam a punk-rock, alternatív rock zenéket. Aztán sokszor kinéztek, csúfoltak, amiből egy idő után elegem lett, és hétköznapin kezdtem öltözni, de mivel nem voltam önmagam, rosszul éreztem magam. Most kezdek újra magamra találni.
2017. febr. 5. 23:01
 10/13 A kérdező kommentje:
Ez alatt mit értesz utolsó ? :)
2017. febr. 5. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!