Hogyan legyenek normális barátaim? Hogy legyek népszerű a társasági életben?
Mikor elkezdtem olvasni a kérdést, azt hittem olyan 17 éves lehetsz....
Erre b*meg 13??! Tiniribik??!
13 évesen hagyjad már...
Nyugi, megcáfolnám az elsőt, az általad leírt tiniribi kategória a 13-16 évesek közt van főleg. Aztán reménykedjünk benne, hogy lassacskán valamennyire elkezdenek érni.
A hasonló embereket úgy tudod magad köré vonzani, ha kategorikusan és hajthatatlanul kitartasz amellett, amit fontosnak tartasz.
Egyébként gimiben már jobb lesz, illetve ott tiszta lappal fogsz indulni :)
#1 vagyok, szerintem félreértettél :)
Én is úgy gondolom, hogy a "tiniribik" a 13-16 éves kategória, de kérlek értelmezd a kérdést...
Ő most 13 éves, és már volt "tiniribi" ;)
A kérdések első pár sora megválaszolja a kérdést. Leírtad a pontos menetét annak, hogy hogyan legyél népszerű, legyél olyan amilyen akkor voltál amikor népszerű voltál. Viszont ha nem feltétlenül népszerű szeretnél lenni,(legjobb tudomásom szerint a népszerű embereknek nincsenek olyan barátai amiről te beszélsz) akkor tedd amit szeretnél amit helyesnek gondolsz elégedj meg a haverokkal akik most vannak(amikor voltak "barátaid" azok sem voltak különbek nem voltak igazi barátok csak haverok különben nem hagytad volna el) igazi barátja az embernek csak pár lesz egész életében megéri megvárni amíg eljön(és már csak akor fog feltűnni mikor rég barátok vagyok). Ez a megváltoztál ellenérv annyira béna. Mi van akkor ha megváltoztál? Egész életedben olyannak kéne lenned mint 12 évesen voltál? Dehogy az alapján amit leírtál te a hasznos irányba változtál mert aki 12 évesen elhanyagolja a tanulást kis százalékben folytatja pozitívan a tanulmányait(ami szintén ritkán kifizetődő). Néhány éve találkoztam egy mondással ami megértette velem ezt a helyzetet visszatekintve:
Azok a gyerekek akiknek a legjobb fej szülője volt lettek a legnagyobb trógerek.
Legjobb fej aki megad mindent a gyereknek amit akar és igazából nem szól bele az életébe és blabla.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!