Mit tennél\vennél ha?
Ja, én is vennék egy nagyon jó fényképezőt. Meg egy normális telefont. A laptopomon fejlesztenék 1-2 dolgot. Vennék minőségi márkás ruhákat, sminkeket stb. Egyszerű letisztult stílusom lenne mint pl. a modelleknek, de az ilyen Louis Vutton táskák stb, póthaj, szoli stílus nem jön be. Ugyanúgy természetes maradnék. Max. az orromat megcsináltatnám, de azon is egy nagyon minimális átalakítást. Ja meg fogszabályzó, ami alap. Letenném a jogsit, vennék egy jó kis autót de nem nagyzolósat, tehát az ilyen sportkocsik kizárva. És mindenképpen feketét.
Elkezdenék utazgatni, buliznék egy keveset stb. és befektetnék. Élném az életem boldogan. :D
régen nagyon szerettem örömlányokhoz járni,amit ma már sajnos nem engedhetek meg anyagilag.
de ennyi lóvéból simán kijönnének az óránként 15-20 ezres bombázók,heti szinten 1 új,úgyhogy erre költeném.
Kifizetnem a diakhitelem es a lakashitelunket. Elvalnek, vennek egy mar csak sajat lakast. Ezzel ki is meritettem a keretet.
Ha nem kene ilyenekre koltenem, akkor jogositvany, auto, egyetemi kepzes, belfoldi utazasok, zsirleszivas es mellkissebbites, meg sok-sok masszazs es uszoberlet lenne, amire koltenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!