Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a skinheadekről, punkokról illetve emokról?

Figyelt kérdés
Előre köszi a válaszokat :D

2017. jan. 14. 21:19
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#9: Nagyon sokan elítélik őket amiatt, ahogyan öltöznek.
2017. jan. 15. 00:09
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem bírom ezeket a stílusokat, de csak kifejezik magukat.

Én is T.A.R.D.I.S.-os nyakláncot hordok, teli van Stranger Things-es és Marveles poszterekkel a szobám, Walking Deades a pénztárcám... Ez számomra ugyanolyan, minthogy valaki fekete cuccokat hord, és elvonja magát a külvilágtól.

De igazából ezek a legérzékenyebb emberek.

14/l

2017. jan. 15. 00:26
 13/19 Firedoom ***** válasza:
91%

Metalos srackent mondom ezt: gyakorlatilag ugyan ugy egy alternativ stilust kovetek mint mondjuk egy emo vagy skinhead. Mivel gyakorlatilag ebben elek es van egy par hasonszoru/emos ismerosom ezert had toroljem el a sztereotipiakat. Az emosok nem bzik, a metalosok nem kobunkok, skinheadet meg nem ismerek.

Konkluzio: az embert egyenkent iteld meg es nem a csoportjabol fakado eloiteletek alapjan

2017. jan. 15. 01:03
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Skinhead: Zsidók által felfogadott és irányított emberek, akik azért vannak hogy lejárassák a nácikat.

Punk: Degenerált.

Emo: Még van ilyen? Már 10 éve sem nagyon volt divat

2017. jan. 15. 02:32
 15/19 anonim válasza:
68%
#2 azért mert ez nem divat, hanem életérzés... Az hogy ezt vállalja e a kinézetével megint egy másik téma... Én rocker vagyok a skineket kerülöm, nem bírom őket a punkokkal nincs sok tapasztalatom az emokat meg egyenesen rühellem :D
2017. jan. 15. 21:43
 16/19 A kérdező kommentje:
#15: Leírod miért rühelled a emokat?:D
2017. jan. 15. 21:45
 17/19 anonim válasza:
Megjátszák magukat... Vagdosással nem fogják megoldani a problémáikat, agresszivak, fiúknál a hajvasalás szerintem nagyon buz.is :D valamint mindennel/mindenkivel bajuk van.
2017. jan. 16. 14:32
 18/19 anonim ***** válasza:
81%
Skinheadektől rosszul vagyok, nem a kinézetük, hanem az elveik miatt. Az eredeti punkokat és emosokat kedvelem, magam is sok punk-rock, emo és sok egyéb zenét hallgatok, pedig nem vagyok tizenéves. A pózerek minden stílusnál idegesítők kicsit.
2017. jan. 17. 01:42
 19/19 David82 ***** válasza:

A skinheadekre kopasz fej, sötét színű, rövid kabát, feltűrt szárú farmernadrág, és katonai surranó jellemző. Ők egy angol mozgalomból indultak, annak idején munkásmozgalmak néven. Vannak közöttük jobb és baloldaliak a politikai palettán. Csak a külsejük miatt elmarasztalni őket ostobaság.

A punkokra a tipikus festett kakastaréj jellemző, egyszínű ing, terepszínű nadrág, bakancs. Megjelenésük vad, de belül szelídek, mint a nyúl. Politikailag semlegesek, a skinheadektől langyosabbak, ha szabad így fogalmaznom. Tőlem elférnek kategória.

Az emósokról nem sokat tudok, csak hogy nagyon színesen öltözködnek. Festett, gyakran a fél szemet eltakaró haj, fekete póló, csatok, nyakláncok, pepita tornacipő, stb. Az előző két csoporthoz mérten nagyon langyosak, nem utasítják el az azonos neműek egymáshoz közeledését sem. Tipikus nagykamaszok hóbortja.

2017. márc. 27. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!