Rockerekről, punkokról, skinheadekről, metálheaddekről szóló filmeket mondanátok? :D
Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 19:01
1/8 anonim válasza:
Amerikai história X
Romper Stomper
2/8 anonim válasza:
A Rock 7 korszaka (ez inkább ilyen dokumentum film féleség a különböző alfajok kialakulásáról és bandákról)
6/8 anonim válasza:
Első, szerintem ezek a filmek inkább a rasszizmusról szólnak, az, hogy a gyűlöletre épülő szubkultúrák legfőbb zenei stílusa általában rock-alapú, szerintem nem kapcsolja a kettőt annyira össze, hogy valaki az Amerikai Históriát úgy üljön le megnézni, hogy az most metálról fog szólni.
Egyébként tudom ajánlani az Until the Light Takes Us c. dokumentumfilmet, ami a black metal műfaj történetéről és szellemiségéről szól, akkor is, ha nem szereted a black metal-t (én se szeretem), mert nagyon érdekes téma.
7/8 anonim válasza:
Skinheades: Skin, Amerikai História X, Acélbakancs, Romper Stomper. De pl a Felon és a The Wilderness című filmekben is vannak.
Rockeres: Tenacius D, Rocksuli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!