Hogy segítsek anyagilag egy nagyon büszke embernek, aki nem fogad el pénzt, pedig szüksége lenne rá?
Figyelt kérdés
2017. jan. 9. 12:04
11/13 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen ilyenkor vigyél neki kaját. És k.urvára ne érdekeljen hogy mit mond. Bemész és lerakod az asztalára és nem hat meg mit hadovál össze. Majd ha elmész csak eszik.
12/13 anonim válasza:
Szerintem is vigyél neki kaját, és egyszerűen csak hagyd ott. De ne az ajtó előtt! Sajna nem azokat az időket éljük, amikor nyugodtan ott lehet hagyni egy szatyornyi kaját valahol anélkül, hogy ne tűnne el.
Ha valóban valahol mélyen sem szeretne segítséget kapni, annyira büszke lenne, akkor még azt sem mondta volna meg, hogy mióta nem evett.
Szüksége van a segítségre. Nem büszke, szégyenli.
13/13 anonim válasza:
Le a kalappal elötted!Mások ilyen helyzetben még bele is rúgnak a másikba(tapasztalat).Szerintem probáljatok leülni vele és elmondani segiteni szeretnétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!